Založ si blog

Správa o stave prezidentkinej mysle

Onedlho sa dozvieme, ako to s našou prezidentkou je. V akom stave má myseľ, čo sa odohráva v jej duši, v akom vnútornom svete žije. Sme zvedaví.

Na verejnosť zatiaľ prenikol iba chýr, že pani prezidentka bude veľmi veľmi kritická. A to by vlastne malo znamenať, že bude veľmi veľmi sebakritická. Nuž pri klesajúcich percentách jej dôveryhodnosti sa tomu ani niet čo čudovať. – Podľa mňa to ale zase ešte nie je až také zlé. Na nejaké dobré miesto v rámci štruktúr NATO či EU to zatiaľ stále bude.

Pán Matovič, pán Fico a pán Putin budú dnes bezpochyby hlavnými hrdinami prezidentkinho rozprávania o stave sveta, v ktorom žije. No a potom ešte fašisti, rasisti, anti-LGBTI+isti, čo nemajú úctu k zástave, ktorá sa prezidentkinou zásluhou stala takmer druhou štátnou zástavou Slovenskej republiky. – K dúhovej zástave.

Onedlho tu bude „správa“. Pani prezidentka, už sa nevieme dočkať. Preto sme aj tento článoček prezentovali tak trochu prekocitne, v predstihu. Pani prezidentka, buďte ostrá. Tnite do živého ! Len do seba ! Nesklamte nás !

PS: Prezidentka nesklamala. V správe sme našli, čo sme čakali ale aj niečo navyše-vraj ak to takto pôjde ďalej, treba volených ľudí čo najskôr nanovo prevoliť. Predpokladám, že tým myslela nielen poslancov NRSR ale aj seba. A tiež všetkých poskokov tejto vlády, ktorých si cez NRSR „zvolili“ poslanci tejto vládnej koalície. Radou pre rozhlasové a televízne vysielanie počnúc a súdnou radou končiac.

Prezidentka zaťala. Či nechtiac aj do vlastného kolena, ukáže budúcnosť.

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Tedros Ghebreyesus WHO

Šéf WHO vyzýva na uzavretie pandemickej dohody, prichádza záver rokovaní

04.05.2024 05:49

Cieľom rokovaní je dohodu pripraviť pre schválenie každoročnému zasadnutiu členských štátov WHO. To sa začína 27. mája.

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 763
Celková čítanosť: 2848209x
Priemerná čítanosť článkov: 3733x

Autor blogu

Kategórie