Založ si blog

Prezradenie bank. tajomstva nie je podľa bratislav.súdu prezradením bank.tajomstva….

Podľa jednej bratislavskej sudkyne nie je prezradenie bankového tajomstva prezradením bankového tajomstva. Lebo vraj obžalovaný, ktorý si urobil kópiu bankového účtu Dr.R.Kaliňáka a odovzdal ju smutnoznámej novinárke, -konal vo verejnom záujme. Áno, v záujme konal, no nie verejnom ale len a len úzko straníckom, -veď bol popri práci v banke aj asistentom politika-poslanca NRSR. Sudkyňa sa hlboko mýli, nekonal vo verejnom lež v straníckom záujme.

Ak by obžalovaný bol chcel konať vo verejnom záujme, mal sa obrátiť na orgány činné v trestnom konaní. A nie na novinárku, ktorá dr. Kaliňáka z duše nenávidela a nie je veľká konšpirácia keď si myslíme, že mu chcela a chce maximálne ublížiť.

V jeden a ten istý deň sa náš právny systém prejavil dvojako. Na jednej strane pozitívne, -keď prokuratúra zastavila nezákonné stíhanie opozičných politikov. Prokuratúra konala správne, veď niekoho obžalovať sa dá iba ak je dodržaný zákon.

Na druhej strane sa náš právny systém prejavil aj negatívne. Evidentný trestný čin, pri ktorom bola obžaloba pripravená kvalifikovane, sudkyňa vyhlásila za neškodný. SKUTOK SA PODĽA NEJ NESTAL. Nuž, hovorí sa, že karma je zadarmo. Ktovie, či sa raz pani sudkyňa nedožije situácie, že aj jej bankové účty budú svietiť v nejakých médiách. Samozrejme vo verejnom záujme. Lebo nejaký snaživec si bude myslieť , že jeden z príjmov na jej účte súvisí napr. s rozsudkami, aké sudkyňa vyprodukovala v poslednom čase na súde. Neželám pani sudkyni takýto osud. Zlo netreba vybíjať zlom. Čo jej želám je čisté svedomie, pokojný spánok a príjemný pocit z dobre vykonanej práce.

Podľa môjho názoru ho však za prácu v kauze R. kontra Kaliňák nemala a mať nemohla. Alebo že by predsa len mohla ?

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2831820x
Priemerná čítanosť článkov: 3726x

Autor blogu

Kategórie