Založ si blog

M.Kollár-Spolu s Matovičom

Dalo sa to čakať. Pán pseudoopozičník M. Kollár sa nám vyfarbil. Koho raz Kiska do svojej strany vybral, ten nikdy nesklame: raz farizej, vždy farizej. Ale dobre. Ľudia aspoň vidia, kto je kto. A ešte viac z nich chápe, že jedinou cestou ako poslať túto matovičovskú vládu do hája, je referendum. A predčasné voľby.

Matovič má svoju staronovú 76. Heger s Dzurindom mu vybavili priestor na ďalšie výmysly, na ďalšie bombastické „atómovky“. K Matovičovi do Trnavy predčasne prišiel vianočný darček. Nie od Ježiška, -od Kollára z Hlohovca. Nemal to ďaleko.

Všetko zlé je na voľačo dobré. Oddnes aspoň vieme, s kým chce byť M.Kollár Spolu. S nikým menej kúzelnejším ako s Matovičom. – Milí slovenskí voliči , – chcete byť s M.Kollárom, Dzurindom, Hegerom a Matovičom SPOLU aj Vy ?

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, inaugurácia Vladimir Putin

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 11:32

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

fico, kaliňák

Fico na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavil alternatívu ruského plynu, aj biznis so zbraňami

07.05.2024 10:25

Aktualizujeme Hlavným dôvodom premiérovej prvej zahraničnej návštevy mimo Európy má byť plyn. Druhým obchodné príležitosti, ktoré autokratický režim prináša.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2855394x
Priemerná čítanosť článkov: 3737x

Autor blogu

Kategórie