Založ si blog

Pani ministerka Šimkovičová, je čas voči RTVS konečne zakročiť !

„Držíme vám palce !“ -Takúto nehoráznosť vypustila dnes večer z úst moderátorka verejnoprávnej STV24 na záver rozhovoru s organizátorom protivládnych opozičných protestov. Neviem ako sa volala, lebo sa na konci svojej relácie ani len „nepodpísala“.

Takéto otvorené, ostentatívne prihlásenie sa ku opozičným protivládnym aktivitám, takáto priam arogantná straníckosť a neobjektívnosť sa dodnes ešte vo verejnoprávnej televízii neudiala. Neudiala sa ani v najtemnejších časoch mediálneho boja proti V.Mečiarovi. Je to hnus. Je to hanba.

Neobjektívni moderátori sú vo všetkých našich médiách. Kovačič, Kresťanková-Dibáková…- a kráľ neobjektívnosti – moderátor ta3 – jasne protivládna šachová figúrka KRÁL-Ten svoju protivládnu zaujatosť prezentoval aj dnes večer v diskusii PS kontra Smer, kde nerobil nič iné len skákal smerákom do reči a hádal sa s nimi akoby bol členom tímu PS. – Je to smutné, ale títo nehodní moderátori sú zatiaľ mimo akčného rádia štátu. Ide totiž o súkromné médiá. /Aj na ne však neskôr bude musieť dôjsť…/. – Tak či onak, momentálne je témou neobjektívnosť verejnoprávnej RTVS a jej moderátorky. Riešenie tejto neobjektívnosti je začiatok. Musí to byť prvý krok, za ktorým budú musieť nasledovať ďalšie, systémovejšie kroky.

Pani ministerka, viem, že vy RTVS nerozkazujete. Viem však aj to, že ak ide o verejný záujem, dokážete spustiť procesy, ktoré povedú k personálnej očiste spravodajstva a publicistiky vo verejnoprávnom RTVS. Pani ministerka, -je najvyššší čas. Konajte. Slováci sú za Vami !

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 767
Celková čítanosť: 2871388x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie