Založ si blog

Ficova vláda 78, s Republikou 88 poslancov: Ľud chce Fica, nie „potkanov“

Prieskum agentúry AKO dva a pol mesiaca po voľbách a dva mesiace potom, čo Fico a spol. začali vládnuť a potom čo im od začiatku vládnutia opozičné „potkany“ znepríjemňujú život ukázal, že občania SR, slovenský ľud podporuje Fica a jeho vládu. Vládne strany by mali v NRSR väčšinu 78 hlasov a spolu s Republikou by mali takmer ústavnú väčšinu 88 hlasov. Alebo percentuálne: takmer polovica voličov.

„Potkania“ opozícia, oháňajúca sa v parlamente, na uliciach i v Bruseli sloganom „ľud nechce Fica“ bola prieskumom AKO pristihnutá pri klamstve. Za šimečkármi je iba niečo vyše tretiny voličov /35%/ resp. 62 virtuálnych poslancov. -Mýtus o tom, že väčšina Slovákov volá „Dosť bolo Fica“ vďaka prieskumu padol. Ukázalo sa, že ten ľud na námestí pred ÚV, -to je iba hlúčok zúfalcov. Stádočko „potkanov“ , čo si na šimečkovské majdany chodia lízať rany z nedávno prehratých volieb a z každodenných politických porážok v parlamente a vo verejnom živote.

Ukazuje sa, že politické „potkany“ na Slovensku nemajú reálnu podporu. S výnimkou jednej jedinej oblasti – oblasti médií. Ten tzv. ľud, čo už má dosť Fica, to je virtuálna realita, splodená televíziami, rádiami, Denníkom N , Sme a pod. Žije z klamstiev novinárov, europoslancov za PS a KDH v Bruseli a z námezdných poslancov z panských štátov Západu. Je to ľudský brak, bublinotvorná vrstva zotročovateľov ducha a predajcov mediálnych drog. Netreba sa ich báť. Ani keby sa ich na námestí SNP zišlo najbližšie hoc aj 100 tis. ľudí, – stále bude platiť, že je to iba bezmocný komparz. Poblúdenci, zneužívaní zahraničnými pánmi.

Kuciakiádne demonštrácie a dnešné „zhluky potkanov“ sa nedajú porovnávať. Kuciakiáda, hoci tiež zmanipulovaná a zneužitá bola do istej miery sakrálny akt. Mohla sa oprieť o zbožštený kult dvoch zavraždených ľudí. Adorovala ich a preklínala ich domnelých vrahov. Súčasná „potkaniáda“ organizovaná šimečkármi je presný opak. Hoci špeciálna prokuratúra , kvôli ktorej sa „potkaniáda“ robí, má v istom zmysle na svedomí tiež minimálne dva životy /gen.Lučanský, advokát Krivočenko/, zúčastnení spotkanizovaní občania adorujú faktických vrahov – dozorujúcich špeciálnych prokurátorov, sudcov, vyšetrovateľov…a preklínajú ich obete. Preklínajú tých, čo kvôli zločinným praktikám ÚŠP, Naky a ŠTS, ale aj ministerky spravodlivosti a ministra vnútra prišli o život, alebo „len“ o fyzické a psychické zdravie, o mesiace a roky života.

Kuciakiáda naplnila nám. SNP ľuďmi, ktorí ľutovali zavraždených a sympatizovali s nimi. „Potkaniáda“ volá na ulicu ľudí, ktorí obdivujú Lipšica a spol a ktorí sympatizujú s mučiteľmi ba v istom zmysle aj s vrahmi. Avšak ten, kto sympatizuje s vrahmi, je svojim spôsobom tiež vrah.

Tí, čo sa v utorok chystajú na „potkaní “ míting by mali vedieť, že nie sú ľud, nie sú jeho väčšina. Sú marginalizovaná max. tretinová skupinka sympatizujúca s mučiteľmi a vrahmi. Zveličene povedané, míting kam v utorok pôjdu je v istom zmysle mítingom vrahov….Silné slová ? Áno. Ale aj hyperbola má niekedy svoj význam. Najmä ak proti nej stojí veľká lož a hustá pavučina mediálnych klamstiev…

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Germany Russia Ukraine

Utečenci strácajú kontakt s Ukrajinou. Čo ukázal prieskum v Poľsku, Nemecku a Česku?

18.05.2024 10:00

Minimálne polovica Ukrajincov, ktorí sú v Poľsku, Nemecku a Česku, sa na Ukrajinu zrejme nevráti. Vyplýva to z čerstvého prieskumu.

nemecko letisko lietadlo mníchov aktivisti klíma

Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska

18.05.2024 08:30

Aktivisti sa prilepili k ploche pristávacej dráhy, prichádzajúce lety boli preto presmerované na iné letiská.

Houston, texas, búrky

Z Houstonu po ničivých búrkach hlásia sedem obetí

18.05.2024 08:25

Obytné oblasti mesta boli plné popadaných stromov a elektrického vedenia.

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 767
Celková čítanosť: 2871225x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie