Založ si blog

Simona na Markíze: Kaliňák je „špina“

Chcel som v novom roku začať úplne inak. Nekonfrontačne, zhovievavo, upokojujúco. Nuž, nedá sa. Zlí a neslušní ľudia so starým rokom nezmizli. Reprodukovali sa aj pod novým dátumom.

Takto je to aj s „pani umelkyňou“ Simonou Šalátovou. Tak je to aj s televíziou Markíza, ktorá jej a jej vulgárnostiam poskytla včerajší silvestrovský prajmtajm. Objemná pani Simona vo svojej nudnej feministickej prezentácii z čista-jasna zaperlila. Bez akéhokoľvek vysvetlenia označila Roberta Kaliňáka za špinu. /“Vtipne“ povedala, že jej muž nevidí na ich gauči ani tú najväčšiu špinu. Dokonca by tam neuvidel ani Kaliňáka…/. Na dôvažok potom ešte komparz v hľadisku, ktorý sa na jej dôvtipnosti zasmial, – pochválila. Prehlásila, že diváci sú jej ľudia.

Neviem, čo minister obrany Kaliňák pani Salátovej urobil. Možno sa dopustil body shamingu , možno niekedy niekde spomenul jej nadváhu, možno že inak skritizoval jej zovňajšok. Možno sa dopustil iného slniečkármi tak odsudzovaného moderného hriechu. Ktovie. Ak je to tak, bolo by dobré, keby pani Simona svoj primitívny útok na ministra slovenskej vlády aspoň trochu zdôvodnila.

Obávam sa však, že Simona Salátová žiaden osobný dôvod na útok proti Kaliňákovi nemala. Myslím si, že jej invektíva mala a má iba literárnu inšpiráciu. Nazdám sa, že „umelkyňa“ je konjunkturalistka, že len jednoducho naskočila na kaviarenskú vlnu útočiť vždy a všade na všetko, čo súvisí s ficovcami a smerákmi.

Pani stendapistka si včera na úkor R.Kaliňáka vulgárne zavtipkovala. Časť občanov SR sa zasmiala, časť sa urazila. Línie občianskeho konfliktu z roku 2023 sa reprodukovali do roku 2024. Je síce nový rok, ale okolo nás je všetko po starom. Studená občianska vojna, bohužiaľ, pokračuje.

Fico, Kuciak, Židia siali vietor, žali búrku

17.05.2024

Kto všetko ten vietor sial a búrku žal ? Nuž podľa logiky platnej ako norma tohto blogoviska to boli napríklad: Kuciak, ktorý toľko svojimi článkami provokoval, až zožal búrku, LGBTI komunita, ktorá sa toľko pretrčala okolo teplárne, až zožala búrku, Kórejci, Vietnamci, Iračania, Afgánci…ktorí tak dlho nadávali na USA až zožali búrku, Židia, ktorí tak dlho [...]

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Čaputová, Pellegrini, vyhlásenie, atentát

Kuciak, Tepláreň a útok na Fica. Expert vysvetľuje, či sa násilie môže stať na Slovensku normou

17.05.2024 06:05

Český expert na extrémizmus Jan Charvát hovorí o tom, aký vplyv môže mať na Slovensko atentát na premiéra Roberta Fica.

vojna na Ukrajine, Sevastopol

ONLINE: Ukrajinské drony mohutne zaútočili na ruské čiernomorské základne

17.05.2024 06:05

Ukrajina udrela vzdušnými a námornými dronmi na prístavné mestá, kde má základne ruská Čiernomorská flotila. Rusi zase bezpilotnými lietadlami útočili na Charkov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 767
Celková čítanosť: 2867087x
Priemerná čítanosť článkov: 3738x

Autor blogu

Kategórie