Založ si blog

„Ďakujem p.Čaputovej, že sa pridala na stranu opozície“ /Krajči, OlaNO/.

Ďakujem popletenému pánovi ex-ministrovi Krajčimu, t.č. vraj poslancovi Slovenska /defacto OlaNO/, že takto jasne vyjadril podstatu „prejavu“ Z.Čaputovej v NRSR. Krajčiho slová zazneli na úvod jeho vystúpenia na TB OLaNO. Čaro nechceného. Holú pravdu sú schopné povedať niekedy iba deti a duševne chorí alebo prostoduchí jedinci. Pán Krajči povedal o Čaputovej pravdu. Nechám na čitateľovi, aby motiváciu pravdivého výroku p.Krajčiho niekam zaradil. Do jedného, druhého alebo príp. aj do všetkých troch kategorizačných šuflíkov odrazu.

Dnes mala opozícia svoje ovulačné dni. Svoje orgie. Orgie lží, orgie zloby, orgie amorálnosti na úrovni najhlbšej stoky. Dnes sa okrem prezidentky v plnom svetle prejavili aj ďalšie klamstvami a nenávisťou znetvorené známe tváre. Poďakujme šéfom celoplošných televízií za to, že sa aj televízie dnes demaskovali ako militantní stúpenci proti-slovenskej opozície. Na ta3, na RTVS 24 i na JOJ 24 poskytli priestor na protivládny a protinárodný brechot všetkým opozičným stranám. Od 12.OO do 14.-15.00 nonstop na zákonnú vládu SR v živých vysielaniach nadávali predstavitelia PS, predstavitelia SaS, predstavitelia OLaNO.

„Klenotom“ na orgiách lží boli najmä niekedy až 1-2 hodinové exhibície akože politológov, akože nezávislých odborníkov /nami platených kazičov mládeže z univerzít/ rozoberajúcich dnešné vystúpenia Čaputovej, premiéra ba ktovie prečo aj predsedu PS Šimečku.

Najväčší stupeň protislovenskej zhovadenosti dnes dosiahol Štefančík. U neho dnes bolo čo slovo to hlúposť a protificovská až fanatická nenávisť. Cenu za úbohosť získal jeho výrok, podľa ktorého sú všetky navrhované zmeny iba zákonmi na ochranu zlodejov. Podľa neho po schválení zákona nás budú zlodeji beztrestne búchať po hlavách a okrádať o peňaženky, o sliepky na dvore, o autá v garážach. Nuž nečudo, že to za takúto intelektovú produkciu dotiahol Štefančík až na docenta.

najvyšší stupeň politologickej slaboduchosti dosiahol „profesor“ Abrahám. Ten dnes statočne zo seba kydal tak, ako sme na amerického agenta zvyknutí. Až na treťom mieste sa umiestnil Lenč. Dnes bol akosi menej vulgárny. Akoby ho slabší deň zastihol práve v čase veľkých opozičných orgií. Nuž nič to. Aj zajtra je deň. Aj zajtra bude treba okydávať Slovensko a jeho vládu. Lenčova chvíľa iste ešte príde.

Dnešné opozičné orgie sa vydarili. Slováci uvideli, za koho kope Čaputová, za koho kopú televízie ta3, RTVS a JOJ a za koho kopú „nezávislí“ experti, „politológovia“ Štefančík, Abrahám, Lenč a i. Spolu s opozičnými politikmi z PS, SaS, OlaNO a KDH je to jedna banda. Jeden organizovaná skupina. Žiadalo by sa použiť výraz „jedna protislovenská mafia“. Slovo „mafia“ sa však práve v ich ústach tak sprofanovalo, že to už ani veľmi nejde. A tak použijem iný výraz: Čaputová-Šimečka-Štefančík sú jedna čvarga, jeden svinčík.

Slušná otázka pre administrátora tohto blogoviska

16.05.2024

Dovoľte sa slušne spýtať iba jednu otázku – prečo je na blogovisku príspevok blogera pod prezývkou „karol“ pod nadpisom „Kto seje vietor zožne búrku ?“ Tento blog de facto schvaľuje atentát na premiéra a tvrdí, že ho svojim správaním vyprovokoval sám predseda vlády. Článok podľa mňa nie je iba nemravný a v rozpore s pravidlami blogovania ale [...]

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

lesný požiar

Začal sa súd v prípade požiaru v Českom Švajčiarsku, obžalovaný vinu odmieta

16.05.2024 18:29

Išlo o najrozsiahlejší lesný požiar v histórii Česka.

Robert Fico, streľba, Handlová

Iný názor na zásah Ficovej ochranky. Český expolicajt kritizuje televíznych odborníkov

16.05.2024 18:00

Podľa bývalého policajta a ochrankára je vidieť, že príslušníci Ficovej ochranky vedia, čo majú robiť.

Mimoriadne zasadnutie vlády, Matúš Šutaj Eštok

Na atentát na Fica uvalili embargo: Polícia rieši únik videa aj vyhrážky smrťou, Šutaj Eštok: Nie som prilepený k svojej stoličke

16.05.2024 17:30

Minister vnútra na otázku, či neplánuje odstúpiť uviedol, že nie je prilepený na stoličke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 766
Celková čítanosť: 2865917x
Priemerná čítanosť článkov: 3741x

Autor blogu

Kategórie