Založ si blog

Čaputová už nikdy nebude prezidentkou SR

BOJ O FICA NEPREHRAL MATOVIČ ALE ČAPUTOVÁ A USA.

Darmo sa Čaputová snaží v posledných dňoch napchať sa do všetkých možných médií. Darmo sa rozbrechali svorky sorosovských novinárov, publicistov a „politkov“, útočiacich na Čaputovej kritikov a dehonestujúcich všetkých a všetko, čo nie je blonďavej americkej hviezde po chuti. Darmo sa opinion makeri namáhajú. Škoda úsilia a škoda dolárov. Ambasáda si bude musieť hľadať novú marionetku. Menej okukanú a menej vypoužívanú. Tak ako predchádzajúca kiska, aj táto miska bola iba na jedno použitie. Slováci sa síce po mohutnom mediálnom tlaku dajú v istom počte oklamať, no iba raz. Slováci sa jedným trikom málokedy dajú ošialiť aj druhýkrát. – Treba špekulovať na novom triku. – Hošík Šimečka, – máš trochu času, aby ste dakoho vhodného našli, vycvičili a marketingovo urobili. – Lebo inak, beda, – môže vyhrať aj dajaký odroň, čo nebude veľmi „US-friendly“.

Zničujúcou správou pre Čaputovú boli v poslednom čase tri veci: na veľkej protivládnej demonštrácii v Nitre si nielen Čaputová ale najmä široká verejnosť vypočula, čo si onej početné davy Slovákov nielen potichu myslia ale aj nahlas sa neboja zakričať. Následne v slovenskom parlamente utrpeli USA a s nimi aj Čaputová a Heger potupnú porážku-keď neprešiel návrh na uväznenie v bidenovských USA nenávideného R.Fica. – Darmo sa sorosovskí novinári a liberáltotalitní politici typu Sulíka, Remišovej, Šimečku a pod. – pokúsili hodiť prehru na konto Matoviča a Kollára. Matovič je síce Ficov osobný nepriateľ, no zahraničná politika OLaNO a Sme rodina zďaleka nie sú v tak ostrom rozpore voči neoficiálnej proti-americkej zahraničnej orientácii Fica než je to v prípade SaS, Za ľudí a a PS.

Matovič dostal neuväznením Fica iba osobnú súkromnú facku. USA, Čaputová a Heger však dostali FACKU POLITICKÚ. A to je pre ďalší vývoj na Slovensku oveľa zásadnejšie, než nejaké osobné animozity medzi večne rozhašterenými slovenskými politikmi. – Darmo tu teda dnes médiá prekrúcajú, darmo hľadajú náhradného hlavného porazeného v Matovičovi-všetci chytrejší analytici vedia. že Fica chceli mať za mrežami hlavne USA /bol proti zmluve, proti základniam USA, proti vývozu zbraní zo SR a cez SR na UA, bol proti Západom nadiktovanej povinnej akceptácii migrantov…/. Medzi tými, čo Fica „zachránila“ bola aj poslankyňa, ktorá predtým odmietla vojenské paktovanie s USA. Náhoda ? Ani náhodou náhoda. Neuväznením Fica dostali USA od SR úder. A tí, čo to mali pre USA tu v SR zabezpečiť -teda Čaputová a Heger totálne zlyhali. Od USA dostali čierny bod. Renomé Čaputovej v amerických deep state kruhoch sa zhoršilo.

Posledný úder dostala Čaputová zákonite od toho, na koho chcela ona a jej mediálne a politické pozadie hodiť ťarchu prehry – od pomstivého Matoviča. Igor nie je osobnostne úplne v poriadku. Má však čosi, čo ho politicky drží nad vodou – má politickú intuíciu. Vďaka nej vie, že sa z porážky, ktorú mu sorosovci za Fica chcú prišiť otrepe iba tak, že sa pokúsi o silné politické gesto. To gesto je kontraatak voči sorosovskej hviezde Čaputovej. Voči tej, ktorá je hlavným porazeným v kauze Fico a ktorá chcela hanbu prehry hodiť na neho. Matovič uderil naspäť: spochybnil Čaputovej mravnú integritu. Označil ju za falošnú a zákernú osobu. A tým ju znemožnil v očiach nie nepodstatnej desatiny národa, ktorú predstavuje vernú Matovičovu voličskú základňu. Matovičových 10% a Kollárových povedzme 7% – to je presne to, čo v budúcich prezidentských voľbách rozhodne. To je spolu so 40% chronicky opozičnými a protičaputovskými /protiamerickými/ voličmi potrebných 55-60% na Čaputovej volebné fiasko.

Kováč, Schuster a Kiska boli doterajšie prezidentské omyly Slovákov. Mediálnym a politickým mágom sa nimi podarilo Slovákov raz oklamať. Boli zvolení -no rýchlo sa tí, čo ich volili, presvedčili, že volili zle. Druhýkrát by sa už voliči oklamať nedali. Spomenutí traja prezidenti vycítili atmosféru v spoločnosti a pred volebnou prehrou vo voľbách na druhé funkčné obdobie sa zachránili tým že druhého pokusu vzdali. Odišli dobrovoľne a zostal im tak trochu status neporazených.

Muži neradi prehrávajú ale ke´d to inak nejde, racionálne odmietnu vopred prehratý boj. Ustúpia. Čaputová je žena. Márnomyseľná, menej racionálna. Americkí poradcovia budú mať čo robiť, aby ju presvedčili, že aj jej prezidentovanie Slovákom jedenkrát stačilo. Aby jej naznačili, že druhýkrát už nemá šancu. Ani u Slovákov a ani u nich. A aby jej naznačili, že už majú druhého. Nevylučujem, že sa Čaputová postaví hlavu a z boja o druhú prezidentúru sa dobrovoľne neodhlási. Ak to urobí, prehrá. Ale to už bude viac menej len jej osobná, súkromná vec. A možno aj jej osobná tragédia.

Tak či onak, – Čaputová už nikdy nebude prezidentkou Slovenskej republiky. – Páni novinári, páni slniečkárski politici, páni z prezidentského úradu pozor: treba sa pomaly začať zaoberať vašou budúcnosťou. Páni z USA, je načase hľadať si novú slovenskú marionetku.

Duely kandidátov, aj keď manipulované RTVS, na výhre Pellegriniho nič nezmenia. Harabin však ÁNO.

28.03.2024

Darmo sa kdejaká Lacová bude snažiť, aby skákaním do reči, prerušovaním Pellegriniho, či poskytovaním dvoj-trojminútových monológov a pritakávaním Korčokovi niečo zmenila. Nezmení. Prezidentský súboj v druhom finálnom kole vyhrá Peter Pellegrini. – Iba ak by… Pellegrini bol podľa mňa v dnešnom súboji finalistov oveľa vecnejší, pro-sociálnejší, [...]

Ako to teda vlastne chcete, pani Miriam Lexmanová ?

27.03.2024

Pani Miriam Lexmanová, europoslankyňa za KDH včera vyjadrila veľkú nespokojnosť s tempom rozvoja infraštruktúry spájajúcej centrá ekonomického rozvoja so slovenským vidiekom. Pani Lexmanová svoje vyjadrenie okorenila starým fórom o tom, že my Slováci sme pri výstavbe ciest, mostov a pod. takí pomalí a neschopní, – že kým my ešte len klepkáme na základný kameň, [...]

Čaro nechceného na včerajšej TB Šutaja-Eštoka

26.03.2024

Včera mal TB k aktuálnej bezpečnostnej situácii /po masakre v Crocuse/ slovenský minister vnútra Šutaj-Eštok. V súvislosti s najväčšími kresťanskými sviatkami – Veľkou nocou oznámil, že polícia prijme zvýšené opatrenia, zamerané na prevenciu terorizmu na veľkých náboženských zhromaždeniach. TB narušila jedna pani z televízie Markíza, ktorá zabudla, že je [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 743
Celková čítanosť: 2763324x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie