Založ si blog

SR oslobodili Američania…

Ako je to možné ? Nuž tak. Na základe súčasných udalostí na Ukrajine došlo v SR k radikálne zmene pohľadu na historické udalosti v nedávnej i dávnejšej minulosti. Na území SR bojovali síce desaťtisíce Rusov a 60% z takmer 400 tisíc vojakov Červenej armády, ktorí padli na území ČSR malo síce ruskú národnosť, no ich pôsobenie v SR znegovala „invázia vojsk RF na Ukrajinu“. Aktuálne potreby propagandy súčasného režimu v SR ich z učebníc dejepisu vyzmizíkovali. Rusi boli a nie sú. Terazky sú z nich Ukrajinci. Herojam slava !

A tak si dnes- na Deň víťazstva- budeme pripomínať zásluhy vojakov osloboditeľov – z USA ! Veď zopár bojovníkov z americkými pasmi, ktorí bombardovali Bratislavu /stovky mŕtvych civilov/, Nové Zámky /tisíce mŕtvych civilov/, Dubovú a Považie /desiatky mŕtvych civilov/-bolo nad územím SR zostrelených a niektorí z nich pri tom aj zahynuli. Zahynuli aj príslušníci americkej špionážnej misie v SNP. – Takže vojaci USA naozaj prelievali krv za našu slobodu. Tak krvi nebolo veľa-ale bola. A veľmi vzácna: AMERICKÁ ! Takže áno, Američania – to oni sú tí naši skutoční hrdinovia a osloboditelia !

No a popri nich nás oslobodzovali samozrejme aj Rumuni. Tí vojaci, čo ešte niekoľko týždňov predtým, než prišli bojovať s Nemcami na Slovensko, bojovali ako verný spojenec Hitlera v bojoch proti ČA v okolí Stalingradu, Donu, Dnepra a Odessy. Keď však ČA úspešne rovinula kišiňovskú operáciu a vstúpila na územie Rumunska, Rumuni rýchlo prezliekli kabáty a stali sa aj našimi osloboditeľmi.

Pokiaľ ide o vojská Červenej armády , – boli to vlastne ukrajinské vojská. Boli to predsa armády 1. a 2. ukrajinského frontu ! Neboli to predsa vojská „ruského“ frontu. A neboli to teda žiadni ruskí osloboditelia – ale ukrajinskí osloboditelia ! Pod vedením gruzínskeho maršala generalissima Džugašviliho . Gruzínca z Gruzínska, ktoré tak ako Ukrajina chce dnes vstúpiť do EU a do nám všetkým tak milej organizácie NATO.

Nepriatelia najnovšej verzie nášho oslobodenia od nemeckého nacistického imperializmu vám tvrdia bludy, ke´d vravia že „ukrajinský front“ bol ukrajinský iba preto, lebo pôsobil geograficky na území Ukrajiny-tak ako leningradský bol leningradským preto, lebo pôsobil v okolí Leningradu, lebo bieloruský bol bieloruským preto, že bol aktívny v smere na Bielorusko a Stepný front bol stepným preto, lebo fungoval na rusko-ukrajinských stepiach,- no vy tomu neverte. Verte tomu, že na Leningradskom fronte bojovali vojaci leningradskej národnosti, na Stepnom fronte vojaci STEPNEJ NÁRODNOSTI a na ukrajinskom fronte vojaci ukrajinskej národnosti. Že viac ako polovicu vojakov ukrajinských frontov tvorili etnickí Rusi, že tam boli vojaci ázijských národností a že tam bola jediným veliacim jazykom ruština ? No a čo ? Dnes tieto fakty už prestali platiť – lebo Putin zaútočil na Kijev. A z ruských osloboditeľov sa stali ukrajinskí. Slava herojam ! A basta.

Ak vám niekto zlý, napojený iste priamo na Kremeľ bude tvrdiť, že ani tí ukrajinskí vojaci, ktorých priezviská sa končia na „o“ /ˇKonovalenko, Ševčenko, Ivaničenko…/ nie sú Ukrajinci ale Rusi, lebo celý život hovorili iba po rusky a navyše sa drvivá väčšina z nich nenarodila na žiadnej Ukrajine resp. USSR ale v cárskom Ruskom impériu a jeho maloruských a novoruských guberniách, – vy tomu neverte. Lebo dnes Putin okupuje Ukrajinu a Rusi sú zlými agresormi,-ktorí predsa nikdy nikoho nemohli oslobodzovať, – ale iba vraždiť, lúpiť, znásilňovať a tyranizovať !

Za starých zlých časov pred 1989 bolo smrteľným hriechom kvalifikovaného historika posudzovať udalosti, ktoré sa stali v minulosti z hľadiska politických požiadaviek súčasnosti. „Historizácia“ minulosti podľa aktuálnych potrieb práve vládnuceho režimu znamenala, že sa z historika-vedca stal hochštapler, podvodník, servilná propagandistická handra. Znamenala diskvalifikáciu takéhoto podvodníka. Jeho definitívnu vedeckú či odbornú „smrť“. – A dnes ? Dnes je všetko inak. Servilnosť historikov z SAV, ÚPN a už aj z Múzea SNP voči aktuálnemu pro-americkému a rusofóbnemu vládnemu režimu je nielen módny trend ale životná nevyhnutnosť. – Ak sa mu neprispôsobíš, – končíš. Môžeš odísť z SAV či katedry histórie do Tesca dokladať tovar. Alebo ťa môže stretnúť dačo ešte horšie. Nejaké paragrafy na to tvoj postih sa už nájdu,-a keď nenájdu, tak sa vymyslia.

Pravda je teda taká, ako píše bratislavská Pravda, Denník N, Sme, Aktuality sk…Pravda je taká, že Slovensko oslobodili USA, Rumuni a Ukrajinci. Tak to tvrdia dnešní vládni politici, ich verní pro-vládni novinári a ich verní pro-vládni historici. Tak to je. Lebo tak to musí byť.

Game is over. And the winner is AMERICAN LIE !

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2827828x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie