Založ si blog

Ako si prečítať Cyrila

Priznám sa, že si rád prečítam články svojich kolegov-blogerov. Teda nie všetkých – sú takí, ktorých čítanie je iba strata času. Ale sú aj takí, ktorí píšu skoro to, čo by som napísal aj sám, len mi to takto pekne neprišlo na um. A potom sú i takí, od ktorých sa dozvedám kadečo nové, ktorí ma inšpirujú, či už pozitívne alebo aj negatívne. Čítanie blogov je popri čítaní príspevkov od niektorých publicistov / Bakoš, Hoffman, Rottmayerová, Daniš…/ tým, čo ma ťahá na portál Pravdy a núti stráviť na ňom pár minút-ba sem tam aj hodinku.

Medzi blogerov, ktorých som rád čítal, patril Vajanský. Asi pred dvoma mesiacmi ale s rubriky blogov zmizol. Pátraním na internete som sa dozvedel, že mu Pravda blogovanie zrušila. Škoda. Asi pred týždňom zmizol z rubriky blogov aj ďalší môj obľúbený bloger – „cyril „. Dnes som pátral aj po ňom. A zistil som, že „cyril“ na rozdiel od vajanského ešte žije. Píše blogy ďalej, ibaže mu ich neuverejňujú, ale z nejakých dôvodov automaticky dajú do archívu. Ako som sa o tom dozvedel ? Jednoducho: do okienka „hľadať v blogoch“ som si naťukal „cyril blog“ a tie novonapísané a nepublikované no už archivované blogy sa mi ukázali.

Vážení priatelia, ak máte túžbu dostať sa k príspevkom podobných blogerov, ktorých ste si radi prečítali a ktorí sa kamsi stratili, skúste to takýmto spôsobom. Ak ich nezrušili, budú azda v archíve. Možno budete mať ešte šťastie.

Alebo sa vyberte do prírody. Dnes sa to opäť vyplatí. A blogujte si sami pre seba, idúc popod sviežozelené stromy. Blogujte si aspoň v duchu. Veď o to ide – o ducha a trochu toho nezávislého slobodného duchovna. Dýchajte a duchujte. Pekný deň.

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 759
Celková čítanosť: 2830590x
Priemerná čítanosť článkov: 3729x

Autor blogu

Kategórie