Založ si blog

Uväznili blogera doktora Harabina -Hamran chystá sebazatknutie ?-Ranených z Azovstalu evakuujú do zajateckých nemocníc v Donecku…

ZATKNE NAKA AJ PREZIDENTKU ČAPUTOVÚ ?

Dnes nám teda Lipšic, Mikulec a Hamran uväznili JUDr. Š.Harabina, bývalého predsedu NS a bývalého ministra spravodlivosti. Páni využili situáciu že za dr.Harabinom nie je žiadna strana, že má mizivé mediálne krytie a po neúspechu s Ficom a Kaliňákom sa rozhodli ukojiť si svoje právne podozrivé chúťky na ňom.

PRAVDA BY MALA PODSTÚPIŤ SEBAKRITIKU-VEĎ JEJ PRÁVE UVAZNILI ÚSPEŠNÉHO BLOGERA. Blogy dr. Harabina bola špičkovo čítané, boli jednými z najobľúbenejších. Aj keď je dnes situácia pre uplatnenie spravodlivosti, jemne povedané, ťažká-verím, že ide o chvíľkový zlý nápad matovičovcov-lipšicovcov a že si po uvedomení si aj medzinárodných dôsledkov svojho činu, vstúpia do svedomia a dajú sudcom tichý pokyn, aby dr.Harabina keď už-tak vyšetrovali na slobode.

Harabina zatkli za údajné propagovanie fašizmu. Lenže vyznamenaním Bielej légie vraj Čaputová spáchala ten istý trestný čin -podpory predstaviteľov extrémizmu a fašizmu. ZATVORÍ MATOVIČOVA „NAKA“ AJ PREZIDENTKU ČAPUTOVÚ ??? /Matovič je na ňu už dávnejšie riadne nahnevaný-takže…./.

Policajti boli dnes veľmi aktívni. Dnes pán policajný prezident Hamran tiež oznámil, že sa chystá záťah v rámci orgánov činných v trestnom konaní. Pôjde o tých príslušníkov polície, NAKA, inšpekčnej služby, vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov, ktorí sa spreneverili zákonu a zneužili svoje úradné postavenie na politické alebo úzko skupinové ciele.

Vieme, čím sa zaoberá pán Mikulec, pán Hamran, pán Čurilla, pán Repa, pán Kliment, pani Záleská a ostatní členovia ich skupiny. Môžeme teda v najbližších hodinách očakávať, že dôjde k rozsiahlemu zatýkaniu a čisteniu OČTK od ľudí nehodných svojich právomocí. Ak to ale má byť urobené naozaj nekompromisne, bez pardónu, systémom „padni komu padni“, budeme zrejme svedkami inde vo svete neobvyklého javu. Budeme svedkami toho, ako sa Mikulcovi a Hamranovi ľudia budú sami zatýkať. Ako si sami budú vykrúcať ruky a nasadzovať si putá. Následne sa sami uvrhnú do ciel, zamknú ich zvnútra a kľúče vyhodia pomedzi mreže malých väzenských okienok.

Celá táto absolútne sebakritická, priam flagelantská akcia bude paralelne prebiehať aj medzi politikmi. Do svedomia si sebakriticky vstúpia aj páni Matovič a Grohling. Chystajú sa totiž zúčastniť na pripravovanej protestnej demonštrácii nespokojných zamestnancov školstva proti nim,- proti ministrovi financií Matovičovi a ministrovi školstva Grohlingovi. Už si údajne na túto príležitosť sami namaľovali aj protestné transparenty. Ako poznáme pána Matoviča, nebude si pritom dávať servítku pred ústa. Pán Matovič na plnú hubu povie, čo si o pánovi Matovičovi myslí.

Neďaleko miesta demonštrácie budú zaparkované sanitky. Nielen úrazovkové ale jedna údajne s špz „PK“ a čudným názvom nemocnice . Tuším „Pinelova“ , alebo tak nejako…

PS: Mimo tému: Dnes ráno som v archíve blogov čítal nový článok polo-ilegálneho blogera „cyril“. Je o tom, ako sa Slováci rozdelili na priaznivcov Geissenovcov a priaznivcov Mateja Hrebendu. Je o tom, ako sú za súčasnú vládu zodpovední voliči-dnešní priaznivci Geissenovcov. Oplatí sa kliknúť aj na „cyril blog“. Vskutku.

PS na druhú: Veliteľ bataliónu „Vostok“ OS DNR A.Chodakovskij dnes ráno oznámil, že z „Azovstalu “ v Mariupole vyšla skupina 10 azovovcov s bielymi zástavami. Bojovníci DNR im poskytli stravu, hygienu a zdravotnícku pomoc. Chodakovskij povedal, že si v DNR uvedomujú svoju spoluzodpovednosť za to, čo sa dnes na Ukrajine deje. Nacizujúce tendencie mali zastaviť aj oni-ešte za pro-ruského prezidenta Janukovyča.

Sebakriticky sa k veci postavilo dnes už aj vedenie Ukrajiny. Dalo súhlas, aby sa zranení príslušníci OS Ukrajiny, zahraniční bojovníci a príslušníci nacbatov Azova vzdali a prešli do zajateckých nemocníc v Doneckej ľudovej republike. Tu ich po vyliečení čaká súd. Mal by to byť spravodlivý súd za účasti zahraničných pozorovateľov. Možno očakávať tvrdé tresty ale aj možné politicky motivované amnestie. Evakuácia ranených sa začala okolo 15.00 nášho času. Z podzemia vyšla prvá skupina 51 zranených a už smeruje do nemocnice v Novoazovsku.

Dnes je jednoducho DEŇ SEBAKRITIKY. To robí ten mesačný spln. Ľudia sú z neho roztržití, citliví a príliš sniví. – Pekný rojčivý deň, priatelia.

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2821018x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie