Založ si blog

Pellegrini-americký plán „B“. Matovič má správny „tušák“.

Matovič má pravdu, keď hovorí, že takmer všetky „naše“ médiá, osobitne však televízie a rádiá, PRACUJÚ NA PELLEGRINIM. V potu tváre robia z tohto psychicky nevyrovnaného priemerného politika idol pre sklamaných voličov dnešnej vládnej koalície. Robia z neho pseudoľavicovú alternatívu „pre Slovensko“. V skutočnosti alternatívu pre USA a Brusel.

Matovič má pravdu, keď navrhuje, aby sa do rozhlasových a televíznych diskusií, osobitne na verejnoprávnej RTVS, pozývali iba predstavitelia parlamentných strán, ktoré majú v NRSR svoj vlastný poslanecký klub. Prečo ? Pretože to sú slovenskými voličmi atestovaní politici, ktorí sa držia programu a politickej strany, s ktorou do volieb išli a vďaka ktorej získali zákonným a demokratickým spôsobom svoj súčasný poslanecký a politický mandát. Poslanci parlamentu za neparlamentné politické strany /už toto spojenie je absurdné/ nemajú mať nárok na viac , než je symbolických pár minút na predstavenie sa pred novými voľbami. Neparlamentné strany -napriek tomu s poslancami parlamentu,- ´vznikli za pofidérnych okolností, dotlačili ich tam skryté, často zahraničné sily. Sú produktom politického prítmia. Sú to voľbami neprelustrované figúry. Nedajte sa nimi nachytať-lebo „amenmáriatma“…

Matovič má pravdu, keď protestuje proti pro-liberálnej mediálnej manipulácii verejnej mienky a nedemokratickému forsírovaniu ľudí, ktorí boli kadejakými nátlakovými zahraničnými skrytými skupinami vybratí, aby boli slovenskej verejnosti nanútení ako volebné riešenie ich každodenných životných problémov a potrieb.

Petríček-cukríček v každodennej politickej práci ukázal, že nie je ani sociálny demokrat, ani poctivý ľavičiar, ani slovenský vlastenec, ani strážca tradičných slovenských ľavicových, a už vôbec nie národných a kresťanských hodnôt. /Stačí si pripomenúť jeho postoj k zmluve s USA, k pobytu vojsk NATO v SR, ku konfliktu na Ukrajine…/. Nie je to ani bojovník, ani muž, ani vzdelaný rozhľadený pro-slovenský vizionár. Je to cukríček, slniečko. Je zdatný intrigán, chytrácky konjunkturalista, verbálne zručný poslušný pandrlák, ochotný presadzovať na Slovensku záujmy USA, UK, EU a NATO. Ochotný pretláčať z vládnej pozície kadejaké ekologické zelené bludy, genderizmy, LGBTI-ideológie, zbrojné programy plniace vrecká amerických pánov, sankčné a obchodné praktiky nahrádzajúce lacné a kvalitné surovinové a energetické importy z Východu predraženými a menej kvalitnými vstupmi zo Západu.

Matovič správne tuší, že americká ambasáda, mimovládky a najmä médiá, v ktorých majú rozhodujúci vplyv sorosoidné americké, natovské a bruselské mocenské kruhy už začali s konkrétnou predvolebnou kampaňou. Z nej má vzísť americký plán „B“ pre Slovensko 2024-2028. Teda koalícia HLAS + SaS+ PS. Na tejto platforme má získať mandát na ďalšie prezidentské funkčné obdobie aj Z.Čaputová.

– Slováci, zahraničné kruhy, zahraničné peniaze a de facto zahraničné „slovenské“ médiá už o vás rozhodli ! Rozhodli sa, že si máte zvykať na tvár a na frázy a floskule socdemácky liberálneho pro-atlantického „cukríčka“. Ak si nedáte pozor a podľahnete kúzlu médií, budete mať Petríčka o jedenapol roka zaškrtnutého svojou vlastnou rukou na svojom vlastnom volebnom lístku. A keď potom precitnete z ošiaľu mediálnej mozgovej masáže, – bude už neskoro.

Tento článok nie je o tom, aby ste volili Matoviča – božechráň. Tento článok je o tom, ako vám ktosi v pozadí vnucuje myšlienku, aby ste po sklamaní sa z Matoviča volili Pellegriniho. A aby ste sa nedali pomýliť. Lebo jeden je za 18 a druhý bez dvoch za dvadsať. Čert ako diabol. Obaja slúžia tomu istému americko-bruselskému peklu.

Matovič vie, ako to chodí. Sám sa tak zmocnil vlády v r.2020. Pomätený Matovič v tomto /ojedinelom/ prípade vie, o čom hovorí. -Takže milí Slováci,- tentokrát verte Matovičovi. A dajte si na cukríčka z televíznej obrazovky pozor. Povedal by som „sakramentský“ pozor !

PS: Už dávno /takmer dva týždne/ som nečítal blog od MALINOVEJ. Chýba mi. Našťastie nový článok blogera cyrila sa dá nájsť aspoň v archíve. Kliknite na „blog.cyril“ ak sa chcete dozvedieť ako a prečo dnes Rusi oslavujú Cyrila a Metoda.

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2825949x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie