Založ si blog

S pánom Bohom-a zlé preč !

Český neznaboh a kacír Fiala sa tuším včera v Ríme stretol s pápežom-slniečkárom. O čom asi tak debatovali „asi hodinu“ ? O ukrajinskom šále, ktorý Čech,-ktovie prečo, dal upliesť pre argentínskeho Rimana ? Zaujímavá téma – na hladko a aj na obratko. A potom možno aj o chatrnom Argentínčanovom zdraví….

Najväčšiu zhodu však český ateista a argentínsky slniečkár bez pochyby našli pri téme „statočného ukrajinského ľudu“. – „Ľud“, to je obľúbený pojem u všetkých internacionalistov, kozmopolitov, slobodomurárov a neo-boľševikov, ktorým sa bridí božská prirodzenosť človeka, normalita muža a ženy, otca a mamy, posvätnosť rodiny a národa. Ľud-to je taká pekná amorfná kategória, do ktorej sa pomestí všetko a nič. Kategória, v ktorej netreba diferencovať, zaujímať kritický postoj, premýšľať nad skutočným stavom vecí.

A taký je potom aj pojem „ukrajinský ľud“. Patrí tam popoľštený obyvateľ Haliče, ruskojazyčný obyvateľ sídliska v Charkove, za ktorého sa skrýva západoukrajinský vojak či nájomný bojovník zo zahraničia. Patrí tam chytrák z Podkarpatskej Rusi, ktorý využíva podporu EU pre utečencov a prechádza hranicu do EU a z EU aspoň dvakrát týždenne. Patrí tam babka, ktorá prišla omylom s červenou zástavou víťazstva vítať ako osloboditeľov ukrajinských nacbatov. Patria tam aj chudobní chudáci-ukrajinskí muži, ktorí nemajú peniaze na to, aby sa dali vyrekvirovať a tak musia teraz bez bojového výcviku mašírovať do prvej línie pri Severodonecku, rovno pod ruské delá. A patria tam aj príslušníci plukov „Azov“ či „Ajdar“. Tí, čo 8 rokov ostreľovali paneláky v dvojmiliónovom Donecku a zanechali po sebe tisíce mŕtvych iných príslušníkov „ukrajinského ľudu“. Patria tam aj neľútostné snajperky a neo-banderovci s telom potetovaným hákovými krížmi, lebkami so skríženými hnátmi, symbolmi SS, čierneho slnka a inými znakmi „nadradenej“ árijskej rasy Ukropov. Patria tam aj uctievači ikony Svätého Hitlera, ktorú údajne našli v areáli mariupolského Azovstalu.

Týmto všetkým rímsky pápež podľa informácií českého premiéra včera úprimne požehnal a zaželal veľa zdaru a božej milosti. Odporučil im, aby sa pravidelne modlili k Madone, ktorá na Ukrajine nemá v rukách malého Ježiška-spasiteľa sveta – ale americkú protitankovú zbraň Javelin. Keby vraj pápežovi nebránil jeho zdravotný stav,-už dávno príde na Ukrajinu toto nové dieťa Panny Márie, tohto nového kovového vražedného spasiteľa sveta vysvätiť.

Nuž, po posledných slovách pápeža, tlmočených ústami českého neverca „svetu a mestu“ nezostáva iné, len zvolať: NO S PÁNOM BOHOM,- PRI TAKOMTO PÁPEŽOVI ! S pánom Bohom – a zlé preč !

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.

Maximilian Krah

Krah i napriek špionážnej kauze zostáva lídrom kandidátky AfD v eurovoľbách. Obvineného asistenta prepustil

24.04.2024 10:52

Krahovho asistenta zatkli pre obvinenia zo špionáže pre Čínu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2826611x
Priemerná čítanosť článkov: 3729x

Autor blogu

Kategórie