Založ si blog

Čaputová sa bojí Matoviča

Mám taký dojem, že Čaputová sa bojí Matoviča. A tak si na rokovanie o riešení krízovej situácie v koalícii neprizvala hlavných aktérov krízy – teda Matoviča a Sulíka, ale akéhosi Edka Hegera. Človiečika, ktorý je jednou nohou síce ešte v eseročke pána Magistra Igora Matoviča, no druhou už šmátra po budúcej parlamentnej a vládnej istote v božskom KDH. Edko mal vraj v tomto smere už príslušné Zjavenie Pána.

Čaputová vyhýbaním sa rokovaniu s priamymi aktérmi vládneho sporu potvrdzuje Matovičov predpoklad o konšpirácii, za ktorou stoja silné oligarchické kruhy a ficovská mafia. Kto vie, či Čaputová nie je ich hovorkyňa. Kto vie, či Čaputová nie je dokonca tajná Ficova podporovateľka, chystajúca triumfálny návrat Ficovej organizovanej mafiánskej skupiny k moci. Čaputová možno vie, že Matovič vie. A bojí sa, aby jej povestne pravdovravný Mgr. Igor Matovič do očí nevykričal holú pravdu. Preto sa Matovičovi vyhýba ako čert svätenej vode.

Čaputová sa ale vyhýba aj Sulíkovi. Bojí sa, že by geissenovsky prostoreký Sulík na tlačovke novinárom nechtiac celú dômyselne vymyslenú konšpiráciu prezradil. A povalil tak ďalšiu vládu – skôr, ako by takáto vláda bola vôbec vymenovaná.

Čaputová holohlavým a plznúcim mužom neverí. Veď o čo sú milší zarastenejší muži ako Heger, Rizman či Šimečka, -no nie ? /O prešedivenom elegánovi G.S. z Piatej avenue ani nehovoriac/.

Apropo, plachá prezidentka „všetkých občanov“ Čaputová: bála sa asi ísť na celonárodný slovenský folklórny megafestival do Východnej, lebo tam nebola. Lebo tam neboli jej voliči. Lebo covid. Bála sa asi ísť na celonárodnú katolícku mega-púť do Levoče, lebo ani tam nebola. Lebo tam neboli jej voliči. Lebo covid. Nebála sa však ísť na slniečkársku mariškou voňajúcu mega-akciu „Pohoda“ /pekný česky znejúci názov…/,- lebo tam bola medzi svojimi slniečkármi. Lebo tam boli jej mariškou voňajúci deväťkrát zavakcinovaní voliči. No aj tam tentokrát mala akúsi trému /musela z hlavy improvizovať/, keď vo svojom príhovore doplietla, čo sa dalo. Perlou jej vystúpenia bolo, keď sa vyslovila presvedčenie, že už nikdy nesmieme dopustiť reštart tejto vládnej koalácie. Už už som jej chcel zatlieskať,-no ona sa vzápätí opravila: „už nikdy nesmieme dopustiť, aby za vládny návrh hlasovali „fašisti“- chcela som povedať… Pohodoví slniečkári ju po oprave pochválili. Na znak tolerancie a slušnosti potom hríbovci-kaščákovci skritizovali biskupa Haľka, ktorý -predstavte si tú drzosť spovedal na Pohode v provizórnom kostolíku tých, čo o jeho duchovnú službu prejavili záujem.

V chystanom rozhovore s Edkom H. pani Čaputová iste nanesie aj drzú Haľkovu vonkoncom ne-pohodovú provokáciu. Bude to asi to jediné, čo s nádejným kdhákom Edkom Čaputová plodne a konštruktívne vyrieši.

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2827990x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie