Založ si blog

Koľko hovien naserú slovenské médiá, aby ich konzumenti boli spokojní ?

Pred pár dňami oznámili výsledky monitoringu slovenských médií. Ukázalo sa, že priemerný Slovák najčastejšie konzumuje teda číta Nový čas. Najčastejšie pozerá, teda konzumuje televíziu Markíza a najčastejšie počúva-teda konzumuje rádio Expres. Jeden šikovný diskutúr k tomu dodal, že tento priemerný Slovák – odchovaný touto úžasne kvalitnou duchovnou potravou,- v minulých voľbách volil najčastejšie Matovičovo OLaNO, Kollárovu Smerodinu a Sulíkovu SaS. A ja dodám, že v nastávajúcich voľbách bude najskôr voliť zase Sulíkovu SaS a Kollárovu Sme rodinu a k nim si priberie Šimečkovo PS. Iba ak by to nestačilo, privolí na Petríkov Hlas a vari aj v krajnej núdzi na liberalizované euro-KDH.

Priemerný Slovák, odchovaný Novým časom, Markízou a rádiom Expres, vystrašený novinármi a povzbudený vulgárnosťou promiskuitného ex-mafiána Borisa Kollára nenávidí medvede. Nenávidí nefalšovanú slovenskú prírodu. Má rád správy o tom, ako tu či inde zase zabili nejakého medveďa, -lebo sa flákal po lese tam, kde Kollár a spol. chystali novú zjazdovku, akvapark alebo apartmánovú tatranskú Petržalku.

Priemerný Slovák má rád korenistý jazyk á la Boris Kollár. Čo najviac hovien, srania a rití. Takých pravých krčmových-s pollitrákom piva obohateným o tri borovičky. Priemerný Slovák nenávidí vzdelaných ľudí s pocitovými titulmi. Ešte tak bakalárov a masterov či inak ozdobených polovzdelancov z pochybných cityuniverzít-to priemerný Slovák berie. A ak ide navyše o plagiátorov, tak sú jeho idolmi. Ale doktorov, docentov, profesorov z ozajstných univerzít-to nie.

Priemerný Slovák rozumie jednoduchému humor pseudo-fejtónistov. A insitných štatistikov, čo počítajú hovná. A zosmiešňujú prácu kvalifikovaných zoológov. Priemerný Slovák nie je genetik. Nerozumie identifikácii jedincov podľa DNA. Nikdy nerobil reprezentatívny zber vzoriek v teréne. Priemerný Slovák si myslí, že tí „ochranári“ sú hlupáci, ktorí chcú hory iba pre seba. A všade stavajú rampy. -Aj keď tie rampy stavajú miestni oligarchovia, čo chcú mať na svojich nových chatách v národných parkoch za rampami aspoň trochu súkromia.

Priemerný Slovák si myslí o práci genetikov v teréne to, čo „Hurvínek o válce“. Myslí si, že prišli do lesa v Tatranskej Lomnici a pozbierali tam všetky medvedie hovná, ktoré na jednom mieste našli. Že ich pozbierali v kožených smetiarskych rukaviciach a nahádzali jeden cez druhý do plastových vriec. Že to všetko pomotali, od jedného medveďa vzali 500 hovien a od druhých – na Podbanskom, ani jedno. Že svoj výskum jednoducho zmanipulovali. Lebo sú podplatení starým Budajom. A ich etika je na úrovni etiky pána Borisa Kollára – plagiátora a notorického bytového táraja.

Priemerní Slováci si včera v Pravde prečítali predbežnú správu vedcov o výsledkoch ich 2-ročného terénneho výskumu. Vlastne ani si ju neprečítali. Bola pre nich príliš zložitá. Prečítali si titulok-bol nudný. A pomysleli si,-zase nás tí ochranárski inteligenti chcú odžubať…

Zato si s chuťou prečítali iný článok. S fantastickým, vzrušujúcim názvom. Článok bol o hovnách, sraní a hlúpych výskumníkoch. Navyše čosi motal aj o štatistike-tak na úrovni prvého semestra: o Gaussovej krivke, chybovosti a tak. Tomu síce nerozumeli, ale trocha pseudo-vedy dodala hovnám a sraniu punc odbornosti. Priemerní Slováci čítali a čítajú takýto útok na odbornosť „otitulovaných pajácov“, s čistými jednotkmi, vyvyšujúcich sa nad nimi chronickými štvorkármi, ako balzam na ich ubolenú dušu.

Článok o hovnách a sraní a o hlúpych ochranároch= podvodníkoch,- to je to, čo dnes Slovensko potrebuje. Plyn nezlacnie, covid, sucho a hrozba vojny nepominú. Ale nech. Priemerný Slovák s Novým časom, Markízou a Expresom miesto mozgu je i tak spokojný.

– Ale to tým vedcom-ochranárom bloger na Pravde dal ! Juj, ale im to len dal ! Aj za nás hriešnych im zopár priložil ! A mohol ešte viac. Do čerta s nimi, mudrákmi !

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2820735x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie