Založ si blog

Ešte raz o medvedích hovnách, sraní, holoruboch a slovenských voličoch

Zaujímavé. Akási odborník na hovná a sranie sa tu veselo pretŕča so svojim nekvalifikovaným, trápnym a vulkgárnym blogom. No replika na tento paškvil bola spod očí čitateľov stiahnutá do archívu. Dlhé ruky pána promovaného oného,-Borisa Kollára ? Špecifický zmysel pre férovosť.

Nadávať možno zoológom, vedcom, ochranárom. No nedajbože médiám. Tým čo formujú ľudí, ktorí z nich robia jednoduchých nepriateľov prírody, medveďov, stromov, vzdelanosti ako takej. Tým, čo sa bavia na hovnách a sraní a na tom, ako to tým otitulovaným vedcom ten odbroník na štatistické hovná zase natrel.

K tomu už len dve chuťovky. Podľa najnovšieho prieskumu agentúry AKO by nám po najbližších voľbách zase vládol Sulík, Heger a Kollár, posilnení bezosobnostným KDH a slniečkármi z PS. Spoločný menovateľ tejto vlády ? Slepá poslušnosť voči Washingtonu, EU a NATO. Podpora sankcií, ktoré nás ožobračujú, kriminalizácia opozície a ďalšia demontáž právneho štátu a demokratických práv občanov. Dve tretiny občanov bez pevného politického názoru, vystavené na pospas mediálnym a bilbordovým ohlupovačkám . A druhá chuťovka ? Ministerstvo poľnohospodárstva a lesného hospodárstva chce pred nastávajúcou zimou otvoriť lesy pre ľudí so záujmom o samovýrob stromov. Má ísť o dorub tých stromov, ktoré sa samotným majiteľom lesov neoplatilo vyťažiť a speňažiť. Po takýchto aktivitách už nebudeme mať iba doráňané lesy-budeme mať holiny a holoruby. Ak k tomu prirátame ďalší horúci a suchý rok, bude tu krajina ako na gréckych ostrovoch. Skala, štrk a zosúvajúca sa hlina.

Nuž milí ctitelia blogov o hovnách sraní – zaslúžite si presne takú vládu, akú máte. A presne takú pustú krajinu, aké pusté sú vaše duše.

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

Jančkárová – generátor politickej nenávisti

14.04.2024

Každému súdnemu človeku, ktorý sledoval dnešný“moderátorský“ výkon Marty Jančkárovej na STV1 musí byť už jasné, prečo je potrebné spravodajské a publicistické relácie RTVS totálne prekopať, vymeniť v nich dramaturgiu a personál. Jančkárová väčšinu svojho „moderátorského“ času venovala politickej polemike s podpredsedom NRSR a poslancom [...]

Šimečka je najkrajší, najmúdrejší a najlepší hasič

14.04.2024

Dementi /toto nie je oslovenie nikoho dôležitého, toto späťvzatie článku, ktorý tu mal byť ešte do obeda no už nie je…/. Nie je pravda, že pán Šimečka je čosi ako „pyroman“. Nie je pravda, že pán Šimečka chodí do Bruselu zakladať ohníky, v ktorých majú zhorieť peniaze pre SR, – aby potom vyzýval vládu SR hasiť. Pravda je, že pán Šimečka je [...]

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 755
Celková čítanosť: 2809772x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie