Založ si blog

Správa o stave prezidentkinej mysle

Onedlho sa dozvieme, ako to s našou prezidentkou je. V akom stave má myseľ, čo sa odohráva v jej duši, v akom vnútornom svete žije. Sme zvedaví.

Na verejnosť zatiaľ prenikol iba chýr, že pani prezidentka bude veľmi veľmi kritická. A to by vlastne malo znamenať, že bude veľmi veľmi sebakritická. Nuž pri klesajúcich percentách jej dôveryhodnosti sa tomu ani niet čo čudovať. – Podľa mňa to ale zase ešte nie je až také zlé. Na nejaké dobré miesto v rámci štruktúr NATO či EU to zatiaľ stále bude.

Pán Matovič, pán Fico a pán Putin budú dnes bezpochyby hlavnými hrdinami prezidentkinho rozprávania o stave sveta, v ktorom žije. No a potom ešte fašisti, rasisti, anti-LGBTI+isti, čo nemajú úctu k zástave, ktorá sa prezidentkinou zásluhou stala takmer druhou štátnou zástavou Slovenskej republiky. – K dúhovej zástave.

Onedlho tu bude „správa“. Pani prezidentka, už sa nevieme dočkať. Preto sme aj tento článoček prezentovali tak trochu prekocitne, v predstihu. Pani prezidentka, buďte ostrá. Tnite do živého ! Len do seba ! Nesklamte nás !

PS: Prezidentka nesklamala. V správe sme našli, čo sme čakali ale aj niečo navyše-vraj ak to takto pôjde ďalej, treba volených ľudí čo najskôr nanovo prevoliť. Predpokladám, že tým myslela nielen poslancov NRSR ale aj seba. A tiež všetkých poskokov tejto vlády, ktorých si cez NRSR „zvolili“ poslanci tejto vládnej koalície. Radou pre rozhlasové a televízne vysielanie počnúc a súdnou radou končiac.

Prezidentka zaťala. Či nechtiac aj do vlastného kolena, ukáže budúcnosť.

„Súžitie“ Bombica s Havranom na STVR – možné či nemožné ?

12.06.2024

Nebuďme ako oni. Vymeňme Machaja za niečo, čo má aspoň trochu manažérske schopnosti. Vymieňajme. No netrhajme aj s koreňmi. Bolo by mi totiž smutno za inšpiráciou, akú predstavujú múzy typu Jančkárovej, Frindta, Havrana, Makaru a pod. Keby bolo na mne, ponechal by som im priestor niekde na dvojke alebo v menej exponovanom čase. Nech vyvažujú to, čo prinesú do vysielania [...]

Matovič kritizuje Šimečkovu progresívno-liberálnu totalitu

10.06.2024

„Progresívne Slovensko musí poraziť Smer !“- Takúto protificovskú ideovú a mobilizačnú totalitu kritizoval včera pri rozbore výsledkov volieb do EP predseda hnutia Slovensko Igor Matovič. Podľa neho je takéto uvažovanie a konanie slovenských opozične naladených voličov krátkozraké a škodlivé. – Výnimočne mu musím dať za pravdu. Akékoľvek nesúrodé [...]

Víťazstvo Šimečku, ktoré Smer, Republiku a Hlas nadmieru poteší

09.06.2024

Gratulujem progresívnym liberálom k víťazstvu v eurovoľbách. Konečne sa slniečkárom podarilo vyšolíchať po sérii prehier aspoň jedno víťazstvo. Je to víťazstvo totálneho zjednotenia všetkého, čo malo progresívne ruky a liberálne nohy a čo sa takmer do posledného priaznivca objavilo pri volebných urnách. Je to víťazstvo, za ktoré liberáli z SaS a Demokratov [...]

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:22

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

taliansko, horúčavy, pláž

Taliansko zasiahla prvá tohtoročná vlna horúčav. V Sardínii a Sicílii očakávajú až 44 stupňov

17.06.2024 17:02

Teploty presahujúce 40 stupňov sú o desať stupňov vyššie, ako je teplotný priemer pre dané obdobie.

France Obit Delors

Francúzsky exprezident chce zachraňovať Macrona, ktorý ho vytlačil z Elyzejského paláca

17.06.2024 17:00

François Hollande bude kandidovať v predčasných parlamentných voľbách. Zdôrazňuje, že chce zabrániť krajnej pravici v nástupe k moci.

NR SR: Rokovanie 12. a 13. schôdze

Súdna rada nevidí dôvod na skrátené legislatívne konanie v prípade lex atentát

17.06.2024 16:39

Tzv. lex atentát schválila minulý týždeň vláda.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 776
Celková čítanosť: 2922849x
Priemerná čítanosť článkov: 3767x

Autor blogu

Kategórie