Založ si blog

Referendum: záujem o účasť na ňom stúpa

Širia sa chýry, že interné prieskumy verejnej mienky svedčia o záujme značného množstva Slovákov o účasť na referende. O tom, prečo je tomu tak a ako na to reagujú predstavitelia a podporovatelia súčasnej vlády som písal v predchádzajúcich dvoch blogoch. Ak máte záujem, sú v kolonke ďalších článkov blogera na konci tohto článku.

Teší ma, že stúpa aj záujem o pro-referendové články iných blogerov. Teší ma, že vývoj speje k predčasným voľbám v septembri. Dnes sa v tomto zmysle po Sme rodina vyjadrila aj SaS. – Lenže pozor,- aj napriek tomu, že Slovensko smeruje k predčasným voľbám, – na referendum ísť treba. Lebo referendum nie je iba o aktuálnych predčasných voľbách. Referendum je o rozšírení občanov na riadení štátu a o rýchlejšom a jednoduchšom riešení problémov so všetkými neschopnými vládami v budúcnosti.

Slováci, nedajte sa zastrašiť, nedajte sa znechutiť, nedajte sa presvedčiť, že referendum je zbytočné, -lebo páni poslanci to za nás vyriešia v parlamente. – Nedajte sa oklamať. Na to referendum choďte trebárs aj z trucu a zo vzdoru. – Choďte. A just !

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

!!! Epochálny príspevok Plavákovej, Jaurovej /PS/ k rozvoju SR !!!

18.04.2024

Poslankyne a poslanci NRSR za stranu s kurióznym názvom „Progresívne Slovensko“ sa už ďalej nevedia pozerať na to, ako sa Slovensko po ekonomickej a sociálnej stránke rúti do záhuby. Už sa nedokážu dívať na veľkú zadĺženosť štátu, na deficit verejných financií, na vysoké úroky pri predaji štátnych dlhopisov SR na burzách, na nedostatok dotácii pre [...]

Slovenskí slniečkári už vyzbierali na SMRTIACE zbrane milión ! /Hurá ?/

18.04.2024

A ešte sa s tým chvascú. Verejnoprávna RTVS je celá bez seba, že môže propagovať akciu, ktorá sa sama považuje za protivládnu. Slovenskí slniečkári -súkromné osoby ale najmä vedenia a majitelia bohatých esetiackych firiem majú z čoho dávať. A tak dávajú. Dávajú peniaze na tank, na ručný raketomet, na sadu delostreleckých nábojov. Dávajú peniaze na zbrane pre [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 758
Celková čítanosť: 2825846x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie