Založ si blog

Extrémne pravicová vláda „otvorenej spoločnosti“ v SR

Vláda, ktorú si vymyslela Čaputová na najbližší polrok pre Slovákov je vládou, v ktorej niet ani jedného jediného národniarsky orientovaného odborníka a ani jedného jediného ľavicovo zmýšľajúceho experta. Budúci ministri sú buď odchovanci alebo priaznivci tzv. „otvorenej spoločnosti“ G.Sorosa. Sú to kozmopoliti bez národnosti, mysliaci ako rodení bruselčania a Američania. Nemožno od nich čakať realizáciu rozvojových cieľov slovenského národnoštátneho spoločenstva. Ani pri tvorbe štátneho rozpočtu, ani pri vládnych návrhoch zákonov, ani pri regulovaní chodu štátnych inštitúcií – NBS počnúc, cez školy a nemocnice …až po RTVS, armádu, políciu a smutne známu NAKA. Všetky tieto ustanovizne so značným dosahom štátu na ne budú bežať minimálne tak pravicovo protinárodniarsky a protiľavicovo ako doposiaľ, -ak nie ešte tvrdšie a dogmatickejšie. NAKA, špeciálna prokuratúra a súdy budú mať po nástupe „úradníkov“ alibi – budú pracovať ako stachanovci. – Šurekovia, čurillovci, hamranovci už nebudú môcť byť nálepkovaní, že pracujú proti opozícii podľa príkazov Matoviča a Mikulca. Budú pracovať bez zjavnej straníckej motivovanosti. Skutočný režisér sa nezmení, iba sa stiahne do úzadia, do prítmia – a o to však budú jeho rozhodnutia razantnejšie a rezultatívnejšie.

Čo čakať od starej mečiarobijky Dubovcovej, od ficobijca Šimka, od kata malých nemocníc Palkoviča…a najmä od extrémneho slniečkára z extrémne kozmopolitnej rodiny, „mladého“ Bútoru ? Čo meno, to výkričník-buď vo vzťahu k sociálnym istotám našich pracujúcich alebo dôchodcov. Čo meno, to ohrozenie aj tých posledných zvyškov pronárodne orientovaných inštitúcií. Národne orientovaná kultúra a umenie, výchova detí a mládeže k vlastenectvu budú pol roka trpieť pliagou. Vojenské dodávky a finančná podpora banderovcov budú však nerušene bežať ďalej. A o to architektom /skutočným!/ tejto vlády ide. Vláda L.Ódora bude úradníckou vládou. Aký to však bude úrad, kým kontrolovaný a riadený, o tom sa onedlho presvedčíme na vlastnej koži.

-Na vlastnej koži, – priatelia…

Dobrá správa pre PS, Olano a SaS

16.04.2024

Všimli ste si to ? Koalícii Smer, Hlas a SNS sa podarilo splniť predvolebný sľub o znížení cien potravín, o poklese inflácie a oživení investičnej výstavby. Dobrá správa pre Šimečku, Matoviča, Grohlinga – či nie ? Aspoň trocha útechy pre občanov pred tým, než Kamenický a spol. začnú realizovať tvrdý no nevyhnutný reštrikčný masaker…. Zatiaľ je to [...]

Jančkárová – generátor politickej nenávisti

14.04.2024

Každému súdnemu človeku, ktorý sledoval dnešný“moderátorský“ výkon Marty Jančkárovej na STV1 musí byť už jasné, prečo je potrebné spravodajské a publicistické relácie RTVS totálne prekopať, vymeniť v nich dramaturgiu a personál. Jančkárová väčšinu svojho „moderátorského“ času venovala politickej polemike s podpredsedom NRSR a poslancom [...]

Šimečka je najkrajší, najmúdrejší a najlepší hasič

14.04.2024

Dementi /toto nie je oslovenie nikoho dôležitého, toto späťvzatie článku, ktorý tu mal byť ešte do obeda no už nie je…/. Nie je pravda, že pán Šimečka je čosi ako „pyroman“. Nie je pravda, že pán Šimečka chodí do Bruselu zakladať ohníky, v ktorých majú zhorieť peniaze pre SR, – aby potom vyzýval vládu SR hasiť. Pravda je, že pán Šimečka je [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 755
Celková čítanosť: 2809888x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie