Založ si blog

Sexizmus a fanatický feminizmus v NRSR

Neuveriteľné, ale v slovenskom parlamente je množstvo sexistiek a sexistov, čo uznávajú pohlavne špecifické, odlišné etické normy pri posudzovaní fyzického útoku na muža a na ženu. Miesto toho, aby poslanci odsudzovali fyzický útok Borisa Kollára na iného človeka, odsudzujú ho za to, že zaútočil na ženu. Akoby útoky na mužov a na deti boli tolerovateľné a iba útoky na ženy nie. Takáto hlúposť sa dnes, keď píšeme rok 2023, dostala do programu mimoriadnej schôdze NRSR. Neuveriteľné, ale je to fakt.

Aby bolo jasné: nie som proti odvolaniu Borisa Kollára z postu predsedu NRSR. Práve naopak. Ex-mafián Kollár sa na takomto poste nemal ani objaviť. /Tak ako sa na ňom v minulosti nemal objaviť /ako podpredseda/ ani Jano Lupták či Richard Sulík a i./. A ak sa už objavil, mal odtiaľ letieť ihneď potom, čo sa na verejnosti objavili „problémy“ okolo jeho diplomovky a ponuky „šukania“ mladistvej… Alebo neskôr problémy okolo jeho havárie a čudného zboru „private-opatrovníčok“ pri jeho pobyte v nemocnici. Dalo by sa pokračovať aj dlhšie. Boris Kollár má toho veľa na rováši. Takže je napokon paradoxné, že MOŹNO odíde zo svojej stoličky kvôli na Slovensku, bohužiaľ, banalite, – pre pár faciek inému človeku.

Ide mi v podstate iba o to zdôvodnenie jeho diskvalifikácie na druhý najvyšší ústavný post v SR. Ide len o to, aby sa v ére genderizmu -keď sa mimo hru dáva programový mačizmus i programový feminizmus, nezdôrazňovalo to, že Kollár dal tie facky „žene“ ale že ich dal ČLOVEKU. Kollár by mal byť odvolávaný za to, že vec riešil násilím voči inému človeku. Za to, že fackami neprerušil konanie iného človeka proti zdraviu a životu dieťaťa, ale za to, že tohto človeka za jeho neadekvátne správanie de facto TRESTAL. Ba i preto, že sa zastrája urobiť tak hocikedy v budúcnosti znovu.

Kollár by mal byť odvolávaný nie za facku žene ale za svoje mafiánske praktiky. Lebo Žaluď či Černák riešili veci fackami-ako je medzi mafiánmi bežné. Kollár sa však vraj už polepšil, už vraj z mafie vystúpil. Preto by sa mal mafiánskych zlozvykov zbaviť. – Keď sa ich Kollár nezbaví, stratí ústavný post nielen v súčasnosti ale stratí aj šancu získať ho opäť niekedy v budúcnosti. -Samozrejme za predpokladu, že sa mafiánske fackovanie nestane na Slovensku bežnou normou.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.

Štefan Harabin

Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade. Danko áno

05.05.2024 12:42, aktualizované: 13:10

Migaľ podotkol, že ak by SNS trvala na tomto kandidátovi, v Hlase si k tomu budú musieť sadnúť.

Väzenie / Väznica / Cela /

Najviac väzňov v SR malo dokončené len úplné základné vzdelanie

05.05.2024 12:13

Celkovo sa v slovenských ústavoch k 31. decembru 2023 nachádzalo 8 305 odsúdených osôb a 1 419 obvinených osôb.

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:27

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2850799x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie