Založ si blog

Medvede ďakujeme: slovenský národ konečne jednotný !

Slovákov zľava doprava, z konca liberálneho po koniec konzervatívny, nacionalistov i kozmopolitov, východniarov i západniarov, ženy i mužov, mladých i starých, rusofóbov i rusofilov zo sociálnych sietí a blogovísk… …všetkých zjednotila jedna mega-téma: MEDVEDE ! Na blogovisku Pravdy bolo na medvediu tému publikovaných v posledných 4 dňoch 8 príspevkov o medveďoch. Len ja som sa oneskoril. Preto aj keď neskoro ale predsa i ja prinesiem svoje polienko do medvedieho lesa. Preto aj ja si teraz odhryznem svoj kúsok z výživného koláča medvedej témy.

Všetci kričia: MEDVEDE TREBA STRIEĽAŤ. Medvede sú všade. A všade napádajú, trhajú, driapu, kaliačia, žerú úbohých Slovákov. Otvoríš okno do záhrady – a tam na čerešni medveď ! Ideš si pod smriečok na svoje miesto nájsť griba – a tam už medveď ! Ideš do kostola – a na kancli medveď ! Ideš večer z krčmy a domov sa priadne ani nedostaneš – lebo po ulici behajú samé ožraté medvede. Dačo strašnô.

Najviac medveďov je však na predvolebných mítingoch politických strán. Tam sa to len tak hemží medvedím nebezpečenstvom. Do boja proti „bruselským“ medveďom volajú kadejakí huljaci, dankovia, pellegrínci, ficovia či uhríci. Po dedinách sa kvôli medveďom v štýlových zelených tričkách chystajú patrolovať udatní kotlebovci…

Vymeníš vzduch a zájdeš na míting Kollárovcov: no ale tam je to tiež samý medveď: nečudo, veď aj Donovaly sú plné medveďov, vozia sa na Borisových lanovkách a vlekoch, plašia mu klientelu. Na mítingu KDH nespokojní katolíci-urbárnici sa len tak prežehnávajú – ej veru tie pohanské medvede – to už nie je s kostolným poriadkom: veď sú aj na cintorínoch: mŕtvoly medveďmi roztrhaných Slovákov sa kopia v márniciach, lebo sa ich hrobári boja pochovávať. Igor Matovič dokonca aj bez ochranky na medvede tvrdo útočí priamo v teréne. Obchádza aj tie najzapadlejšie očovské lazy, aby odhaľoval spojenie medzi medveďmi a smeráckou mafiou. No veď kto môže za to, že je v SR už viac medveďov ako ľudí ? Samozrejme Fico, Trošková a Ľuboš Blaha. No veď kto tu 12 rokov bačoval a vytvoril podhubie, v ktorom medvede rastú ako hríby po daždi ?

Opatrne ale predsa sa do boja proti medveďom zapájajú už aj Šimečkovci. Nehovoria síce o masovom odstrele, či o trestných výpravách Slovákov proti medveďom, – no naznačujú, že to s tým „managementom medveďov“ nie je úplne v poriadku. Posledným mohykánom, ktorý sa do slovenskej medveďománie nezapojil, bol Richard Sulík. Dnes sa však aj on pripojil do jednotného národného košiara. Naznačil, že medvede treba zbaviť sociálnych istôt, treba ich debyrokratizovať, deetatizovať, racionalizovať, samozrejme v rámcoch, ktoré nám dáva Európska únia.

Som rád, že do boja s medveďmi sa zapojila aj naša citlivo vnímajúca pani Čaputová. Raz darmo, medvede už prenikajú aj do pezinskej štvrte, kde má ona svoju rezidenciu. A tak sme od pani prezidentky včera počuli hlboko štátnické vyjadrenie, aké vie vysloviť iba ona: „problémy s medveďmi nemožno podceňovať ba ani ignorovať“ ! – Trefné, ako vždy.

Na Slovensku sa vďaka medveďom národ zjednotil. Odstrel medveďov je v tej či onej podobe vo volebnom programe každej politickej strany. Strany sa v nenávisti voči medveďom tak zjednotili, že to treba využiť. Na proti-medvedej jednote treba postaviť nový demokratickejší volebný systém. Načo je nám toľko rôznych vo voľbách kandidujúcich strán, keď všetky hlásajú to isté konečné riešenie medvedej otázky ? Pluralitné volebné hry treba zrušiť. Škoda peňazí. Treba sa nám vrátiť k jednotnej kandidátke národného frontu. Nech ľudia 30.9.2023 dostanú možnosť hlasovať za JEDNOTNÚ KANDIDÁTKU PROTIMEDVEDIEHO FRONTU ! Nech za volebnou plentou povedia, či ÁNO alebo ÁNO ! Či s medveďmi na Slovensku zatočiť alebo či im krk vykrútiť.

Takto sa mi tu teda na Slovensku máme. Dobre sa máme. Ani problémy nemáme. Pravda, až na tie medvede. Ale aj to po voľbách vyrieši vláda jednotného protimedvedieho frontu. Niet nad jednotu národa ! Za túto jednotu vďačíme medveďom. Medvede nám v národe urobili užitočnú medvediu službu. Vďaka medveďom sme zabudli na všetko, čo nás rozdeľovalo. Už riešime iba medvede. A samozrejme ich vodcu – Jana Budaja !

A ak ich vyriešime, bude tu konečne pokoj. V lesoch a pralesoch Slovenska zostane už iba jedna jediná šelma: Slovák. /Vulgo: Slovák chamtivý karpatský/. Veru tak. Brum-brum.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2836276x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu

Kategórie