Založ si blog

Predvolebná súdna fraška pod Tatrami ?

Zdá sa, že sa na nemenovanom okresnom súde pod Tatrami chystá nebývalá predvolebná súdna fraška. Prečo fraška ? Lebo niektoré momenty pôsobia pred súdnym pojednávaním, ktoré sa má konať 27.septembra teda tri dni pred voľbami, prinajmenšom fraškoidne. Napríklad:

  • Spor, ktorý sa má riešiť na tomto predvolebnom pojednávaní je pomerne strašieho dáta; aká náhoda, že sa na súd a teda pred oči verejnosti a na stránky médií dostáva teraz, na vrchole predvolebnej kampane.
  • Jednými z protagonistov súdneho pojednania majú byť nádejní poslanci SNS, teda strany, ktorá sa dnes ukazuje ako dôležitý jazýček na váhach, rozhodujúci o tom, či bude po septembri v SR vládnuť ľavica a národniari alebo pravicová liberálno-konzervatívna hodnotová zmeska.
  • Je zvláštne, že na súde budú vystupovať v roli obžalovaných otec a syn Kuffovci, ktorí ale dokumentovateľne na mieste činu-pri bitke dvoch skupín farmárov, neboli: jeden bol v Nemecku a druhý v Bratislave. Obžalovaní tvrdia, že sa čin nestal. Súdu ale stačí tvrdenie poškodeného Ksiažeka, že sa stal. Jedno tvrdenie vyhráva nad dvoma odlišnými. Hľa-dnešné slovenské súdnictvo. Ku konfliktom medzi farmármi Kuffovcami a pracovníkmi agrofirmy Heba došlo viackrát-toto však nie je predmetom obžaloby. Navyše aktérmi neboli poslanci otec a syn Kuffovci ale ich príbuzní /dvaja iní Kuffovi synovia, jeho nevesta a maloleté vnúčatá/.
  • Je zvláštne, že „nezaujaté“ médiá /bohužiaľ, aj Pravda/ píšu o tom, že poslanci Kuffovci napadli chudáka farmára, akéhosi Ksiažeka. Ksiažek ale nie je farmár -je to iba poľnohospodársky robotník agrofirmy Heba.. /po starom by sme mohli povedať, že Ksiažek nie je farmár=gazda ale iba paholok/. Farmármi sú naopak otec a synovia Kuffovci-lebo oni sú spolu so svojimi príbuznými majiteľmi resp. právoplatnými nájomcami pozemkov. Škrabáci však píšu o spore farmára s poslancami. To je nechutná lož. Ide o spor agro-robotníka Ksiažeka s farmármi Kuffovcami.
  • Predmetný údajný trestný čin sa mediálne /možno aj súdno-argumentačne/ splieta s inými prípadmi vzájomných atakov medzi príslušníkmi rodiny Kuffovcov a pracovníkmi firmy Heba. Zneužíva sa pritom dokonca aj video z bitky,-ktorá ale bola inokedy a v inej veci.

Dôkazná núdza žalujúcej strany je zrejmá aj laikovi. Žiaden nezaujatý súd, dokonca ani ten podtatranský, známy už /napr. v prípade Kisku/ všelijakými kapricami, nemôže skončiť inak, ako oslobodením Kuffovcov. OČTK spadajúca pod velenie komárňanského pištolníka Š.H. to vedia. Aj sudcovia na súde, ktorí súdnu žalobu prijali, to asi vedia. Dôležitý však nie je konečný verdikt /padne dávno po voľbách/. Dôležitý je fakt, že nádejní poslanci SNS sú súdení na súde. Dôležité je, že sa o tom bude v médiách písať a vo verejnosti rozprávať. Dôležité je, že neprajníci ľavicovo-národniarskej vlády dostanú do rúk akú-takú paličku, ktorou budú môcť v tú pravú chvíľu udierať po hlavách svojich volebných rivalov.

Tak čo, páni z úradníckej vlády – tak čo, pani prezidentka – sú pokusy o manipulovanie predvolebnej kampane a teda aj pokusy o manipulovanie volieb na Slovensku naozaj iba hoaxy a konšpirácie ? -Nie je azda fraškoidné súdne pojednávanie s opozičnými kandidátmi na poslancov rukolapným dôkazom takejto manipulačnej techniky ? Ja viem, vy poviete, že nie. No zdravý sedliacky rozum každého normálneho Slováka hovorí presný opak. Takže je možné, že sa vám aj táto manipulácia vráti ako bumerang. – A padne v deň volieb práve na vaše hlavy.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835761x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie