Založ si blog

Klamári z RTVS by mali mať zákaz pracovať vo verejnom médiu

Nevychádzam z údivu, ako niektorí redaktori a reportéri z RTVS klamú. Včera sa napríklad jedna „reportérka“ spýtala R.Fica /po ukončení jeho diskusie v tv/ prečo obhajuje na verejnoprávnom médiu použitie násilia vo volebnej kampani. Sugestívnejšiu a zákernejšiu otázku som od novinára už dávno nepočul. Samozrejme, R.Fico verejne na RTVS nijaké použitie násilia vo volebnej kampani neobhajoval. R.Fico iba odpovedal, že je normálne ak sa osoba, ktorá bola fyzicky napadnutá /napr. Matovičovom alebo akýmsi matovičovským kickboxerom/ bráni. Je normálne, ak sa členovia a sympatizanti Smeru snažia zamedziť tomu, aby predstavitelia OLaNO výtržnosťami narušovali povolenú TB, a je normálne, aby upozorňovali napr. na nezákonné parkovanie vozidiel OLaNO na chodníkoch a pod.

Smeráci neboli ani pri TB Smeru pred Úradom vlády a ani pri napadnutí staršieho muža kickboxerom tými, čo fyzické násilie začali. V prvom prípade tým, kto udrel prvý bol Matovič. Kopol dr.Kaliňáka do hrude a krku. V ďalšom útoku ho zastavil až mladý Smerák z Košíc. V druhom prípade na upozornenie staršieho muža, aby neparkoval svoje stranícke auto na chodníku reagoval nádejný poslanec za OLaNO úderom hodným majstra SR v kickboxe. Muž na útok odpovedal pokusom kickboxera opľuť. Netrafil. Zato kickboxer udrel muža druhý raz a poriadne ho trafil…Pýtať sa po týchto dvoch napadnutiach „smerákov“, prečo schvaľujú násilie je teda riadne arogantná nechutnosť. Smeráci neudierali prví a ak sa primerane bránili, majú na to zo zákona právny nárok.

Prekrúcanie udalosti – označenie napadnutia Kaliňáka a Matovičom a staršieho občana /sympatizanta Smeru/ za „potyčky“ medzi matovičkármi a smerákmi, – to je poriadne arogantná lož. To je potom každá obeť fyzického násilia /vrátane vraždy/ účastníkom „potýčky“… A označenia korektného vyjadrenia R.Fica k spomenutým prípadom je lož priam obludná. Za ňu by mala príslušná „reportérka“ dostať doživotný zákaz pracovať vo verejnom médiu. Prečo ? Lebo na prácu v takomto médiu nemá ani odborné a ani morálne predpoklady. Nech sa zamestná ako propagandistka v OLaNO alebo v PS. Tam to bude iste viac v súlade s jej osobným presvedčením.

PS: Médiá sa inak zaoberajú samými smiešnymi zástupnými témami. Podstatné problémy súčasného vládnutia – najmä protizákonné matovičovsko-odorovské zneužívanie OČTK v boji proti opozícii absolútne ignorujú. Klamú, že prílev migrantov do SR spôsobili akési papieriky, ktoré polícia dáva migrantom /hoci nemusí/ – no o tom, že hraničné priechody /oficiálne ale najmä neoficiálne/ nikto nestráži, nič nepíšu a ani nevysielajú.

Po voľbách bude musieť budúca /dúfajme/ ľavicovo-národniarska vláda vyčistiť viacero augiášovských chlievov. Medzi tými, kde sa to najviac žiada, je Augiášov MEDIÁLNY chliev. Treba ho očistiť od propagandistov. Od tých, čo s profesionálnou, nadstraníckou a politicky nezaujatou žurnalistikou nemajú nič spoločné.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2833115x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie