Založ si blog

Ľavica ešte ani nevyhrala a pravicové mimovládky už brešú

Mimovládka „Zastavme korupciu“ sa v médiách dala počuť, že 11 dní pred voľbami našla v majetkových priznaniach predsedu Hlasu SD Petra Pellegriniho „niekoľko nezrovnalostí“. Aká náhodička. Takmer taká, ako je súdne konanie proti inému bývalému ľavičiarovi a guvernérovi NBS Petrovi Kažimírovi.

Náhodné udalosti, ktoré nepokryto škodia ľavicovým stranám sa množia. Nie som žiakom veštkyne baby Vangy, no dovoľujem si predpovedať, že najmä zo zahraničia platené mimovládky do volieb ešte s niečím prídu. Veď za čo sú platené…

A to je iba predkrm. Iba akýsi brechot. Transparency International, Zastavme korupciu, Nadácia otvorenej spoločnosti a na ňu naviazané MVO po voľbách, ak by vyhrala ľavica a národniari, začnú poriadne hrýzť. Začne poľovačka na každú mušku, každú či už skutočnú alebo vymyslenú kauzičku. Začne mediálny pogrom investigatívnych pseudonovinárov na súkromie nových členov vlády. Začnú pouličné demonštrácie matovičkárov a mimovládkami aktivizovaných študentov. Začnú možno aj kontroly z Bruselu či Washingtonu, začne sa predvolávanie veľvyslancov, začne sa demaršovanie a nedajbože aj sankcie, najmä pokiaľ ide o eurofondy EU.

Nezávidím event. novej ľavicovo-národniarskej vláde SR jej život po voľbách. Politici z tejto novej koalície budú musieť byť nadpriemerne odolní voči stressu a škandalizovaniu. Ani to im však nebude stačiť, pokiaľ ich nepodporia ľudia , ktorí ich zvolili a dali im svoju dôveru. Samozrejme nie donekonečna a nie za každú cenu. Normálni objektívni občania však iste pochopia, kde končí zdravá kritičnosť a kde začína nenávistná štvanica.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2833302x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie