Založ si blog

Lišpic a Hamran dnes použili ďalšiu predvolebnú bombu

Noviny sa od rána idú roztrhať od úsilia nájsť tie správne palcové titulky. NAKA zadržala akéhosi „známeho podnikateľa“ Gučíka a dvoch bývalých šéfov vojenských tajných: Balciara a Skuhru. Neviem sa zbaviť pocitu, že ide o účelovo nafúknutú vec, ktorá je asi už poriadne stará a bola v NAKA zakonzervovaná do času, keď jej zverejnenie bude mať maximálne možný mediálny účinok.

Lipšic a Hamran vedia, ako rozohniť to svoje novinárske stádo, ktoré podľa zlých jazykov kedysi vychoval Matovičov a Lipšicov kamarát Grendel. Zadržané osoby sú dostatočne veľké „ryby“ na to, aby odviedli pozornosť ľudí od brutálneho zlyhania polície pri ochrane SR pred migrantmi. Sú Gučík, Balciar a Skuhra sú bohatí ľudia, príklady „papalášov“, ktoré šikovný novinár ľahko použije, aby rozdráždil závisť a nenávisť malého slovenského človeka voči tým „hore“. Lipšic a Hamran /+ akýsi šéfik Daňko, ale ten NAKU riadi iba formálne/ vedia, čo použiť a kedy aby odvrátili pozornosť verejnosti od nechutného prípadu sexuálneho útoku „elitných“ policajtov na ich kolegynňu Santusovú. No predovšetkým, aby zastrčili do ústrania obludné obvinenie riaditeľa PI PZ Ďurku z ovplyvňovania výpovedí kajúcnikov a ich zneužívania proti politickej opozícii. Lipšic a Hamran dnes tieto a ďalšie zlyhania ich vedenia OČTK zahmlili akýmsi Gučíkom, Balciarom a Skuhrom. Novinári a nimi ovplyvnený národ majú zase tri dni o čom klebetiť.

Tí najšikovenjší novinári-investigatívci však iste dostali aj špeciálnejšiu úlohu. V týchto chvíľach už iste konšpirujú aké-také, hoci aj veľmi vzdialené a hypotetické prepojenie zadržaných „boháčov“ na Smer SSD, príp. aspoň na Hlas, SNS…v najhoršom prípade aspoň na Sme rodinu, Ak ani to nie, potom aspoň na M.Žilinku, ktorý je pre Lipšica, Čaputovú a spol.momentálne poriadne veľký tŕň v zadku. Zo známosti Gučíka s Žilinkom sa dá urobiť organizovaná skupina. Z lepšie situovaného Balciara sa dá urobiť darebácky multimiliardár, topiaci sa v peniazoch a zlate. Prepojenie stačí trochu nafúknuť, naťuknúť, – veď národ, čo žerie provládny mainstream je už trénovaný ako Pavlovove psy a len čo začuje asociáciu „zadržaní boháči“ už mu aj tečie slinka na nejaký chutný kus žrádla, týkajúci sa „smeráckych“ oligarchov a „smeráckej“ mafie.

Nech je akokoľvek, NAKA si dnes zase robila „svoju prácu“. Nuž áno, robila si prácu -ibaže nie tú, na ktorú bola vytvorená. Primárne nezapracovala proti zločinu a kriminalite. Zapracovala ako súčasť predvolebnej kampane. V čí prospech to môžeme zatiaľ iba tušiť. No v období tesne pred voľbami je verejnosť na zadržiavanie osôb ako Gučík, Balciar či Skuhra mimoriadne citlivá. Každý šum, každý výstrel hoci aj zo vzduchovky má silu mediálnej bomby.

Pán Lipšic, pán Hamran a páni stojaci za nimi v pozadí, to veľmi dobre vedia. Vedia, o čo 30.9. pôjde. A tak sa od NAKY a Špeciálnej prokuratúry do volieb ešte kadečoho bombového iste dožijeme.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2833483x
Priemerná čítanosť článkov: 3728x

Autor blogu

Kategórie