Založ si blog

Predvolebné nepravdy Dzurindu, Šimečku a Kollára

Predvčerom mu umrel milovaný Cyril. Som smutný. Pokúšam sa prísť na iné myšlienky a tak som si dnes zapol televízor. Dnes bola na obrazovke jedna predvolebná beseda za druhou. – A v tých besedách jedna nepravda za druhou. Olympiáda lží, hitparáda cigánstiev.

Hitparádu neprávd dnes podľa mňa vyhral známy spišský klamár Mikuláš Dzurinda. Dzrinda cigánil. keď tvrdil, že letecké bombardovanie Srbska bolo na základne rozhodnutia BR OSN. Takéto rozhodnutie BR OSN NEBOLO. Ba nebolo ani ničím / dokonca vraj so súhlasom Ruska a Číny/ „dodatočne prikryté“. BR OSN po týždňoch nikým neodsúhlaseného zločineckého bombardovania schválila iba plán na príchod mierových síl OSN /vrátane ruských/ do Kosova a odsun juhoslovanskej armády tak, aby sa do Kosova mohli vrátiť albánski utečenci z Albánska.

Striebornú medailu v klamstvách udeľujem klamárovi Kollárovi. Ten sa pod vplyvom Ficových logických argumentov ohľadne slovenskej angažovanosti vo vojenských konfliktoch NATO tak rozohnil, že dával na jednu rovinu účasť slovenských vojakov v Afganistane /na základe rozhodnutia OSN/ s ich účasťou v Iraku /bez rozhodnutia OSN a bez akejkoľvek inej autorizácie OSN/. Kollárovo IQ mu bráni pochopiť rozdiel medzi protizákonnou streľbou zločinca-mafiána a zákonnou streľbou policajta. To, že sa na akcii OSN v Afganistane /protiteroristická operácia potom, čo islamskí teroristi napadli USA/ nezúčastnili všetci členovia NATO ale SR áno, – nie je argument. Na zákroku proti zločincom sa nikdy nezúčastňujú všetci policajti. Dôležité je, že ho podporujú.

Kollár dnes v tv vyhlásil ešte jednu ďalšiu hlúposť. Malé štáty majú vraj šancu poraziť aj jadrové veľmoci-ako napr. Vietnam porazil USA či Afganistan porazil Rusko. Kollár asi nevie, že USA vo Vietname nebránili tam žijúcich Američanov a Rusi v Afganistane nebránili životy tam žijúcich Rusov. Rusi však dnes na Donbase, Kryme či v Novorusku bránia životy tam žijúcich Rusov a bojujú proti hrozbe rakiet NATO 300 km od Moskvy. Rusi dnes na donbaskom fronte BRÁNIA RUSOV. Bránia samotnú existenciu Ruska.

Kvôli obrane pred takýmito existenčnými hrozbami USA za Kennedyho takmer začali nukleárnu vojnu. Nech Kollár nepochybuje, že kvôli ešte väčšej proti-ruskej hrozbe sa nukleárna veľmoc – Rusko, nezačne v krajnej núdzi brániť všetkými a áno – aj nukleárnymi zbraňami.

Bronzovú medialu za klamstvá v tv si dnes vyslúžil Šimečka. Podľa neho je prax spolitizovaných OČTK proti „smerákom“ kóšer, lebo z tých vecí, čo sa dostali na súdy sa ani jedna vec neskončila oslobodením obžalovaných. Vraj je skóre 42:0. Klamstvo,-žiaden člen politického vedenia Smeru nebol žiadnym súdom za posledné roky odsúdený. Tí smerácki funkcionári, čo boli zadržaní, museli byť pre nedostatok dôkazov oslobodení alebo prepustení. A tí čo boli odsúdení, /väčšinou kajúcnici, čo potom dostali symbolické tresty/ neboli funkcionári Smeru ale iba ľudia, čo za vlády Smeru zastávali nejakú funkciu a dopustili sa pritom nejakej trestnej činnosti. Títo ľudia boli ale iba PROMILE z celkového počtu úradníkov, -„nominantov“ Smeru. Úradníci boli súdení a odsúdení za každej vlády. Tak to bohužiaľ bolo, je a je naivné myslieť si, že tu a tam aj v budúcnosti nebude.

Čestné uznanie za klamstvo udeľujem dnes pani Letanovskej. Tá bez mihnutia oka v televízii vyhlásila, že pojem „národnostné školstvo“ vymyslel jej šéf Heger. -Keby som nemal smútok za Cyrilom, tak sa nad táraninou p. Letanovskej riadne rozrehocem.

Obrovské množstvo nezmyslov, neprávd, lží a cigánstiev odznelo však nielen z úst predstaviteľov „demokratických“ strán ako sú PS, Demokrati, Modrí, Sme rodina…ale aj z úst moderátorov. Osobitne z úst moderátora Kovačiča /Markíza/ ale aj z úst moderátora verejnoprávnej RTVS /tuším Makaru/. Moderátori RTVS, Markízy, ta3 opäť pôsobili ako úderná sila ficobijcov. Okrem argumentácie na podporu pravice však navyše pri moderovaní intrigovali, provokovali rozpory napr. medzi Smerom a Sme rodina resp. medzi Smerom a Hlasom či Alianciou a Smerom. A keď už nič iné, tak sa aspoň cez nezmyselné otázky na podružné témy snažili obrať predstaviteľov ľavicových či národných strán o čas vyčlenený na diskusiu.

Po dnešných skúsenostiach-najmä na Markíze, sa ukazuje byť rozhodnutie Smeru /možno aj Hlasu, SNS a Republiky/ bojkotovať predvolebné diskusie na Markíze – prezieravé a múdre. Ja by som na mieste ľavičiarov a národniarov rozšíril bojkot besied aj na RTVS a JOJku. A ak by nebola garancia moderovania diskusií napr. niekedy aspoň trošičku objektívnym p.Bielikom, potom aj na ta3.

Som smutný, lebo mi umrel môj Cyril. Som však smutný aj preto, lebo v slovenských médiách umrela alebo umiera PRAVDA. Nažive tak zostáva iba NÁDEJ. Nažive zostáva už len nádej, že iskričky pravdy zostali aspoň v mysliach a srdciach mojich drahých spoluobčanov, Sloveniek a Slovákov.

Ako veľmi sú v slovenskom národe tieto iskričky pravdy životaschopné, dozviem sa v noci na 1.októbra. Dovtedy mi nezostáva iné len dúfať a tak po mináčovsky – sem-tam nejakým článočkom dúchnuť do pahreby.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2854969x
Priemerná čítanosť článkov: 3737x

Autor blogu

Kategórie