Založ si blog

Predčasný výstrek nenávisti

Nepriatelia Slovenska z bratislavskej kaviarne a z Bruselu prehrali voľby. Bohužiaľ, títo lúzeri nevedia čestne prehrávať. Nevedia prijímať realitu s rešpektom a pokorou. Jediné čo vedeli a vedia je striekať okolo seba nenávisť, zákernosti a intrigy. Ficova vláda ešte nie je ani pri moci a už na ňu podliaci z Bruselu, z médií a z opozičných pravicovo-liberálnych strán pľujú, až ich pri tom zadúša. Chcete príklady? Nech sa páči:

  • PES, strana eurosocialistov predčasne ejakulovala v deň podpisu memoranda o vôli Smeru, Hlasu a SNS ísť do spoločnej vlády; PES prerušil členstvo Smeru a Hlasu za zámer ísť do koalície so stranou, s ktorou už Smer dvakrát bol vo vládnej koalícii a s ktorou EK a EP bezproblémovo komunikovali-teda nebola a nie je to žiadna extrémne radikálna pravica; PES a s ňou celý Brusel si nepočkali ani na podpis koaličnej zmluvy, ani na menovanie vlády a ani na jej programové vyhlásenie; nenávisť voči suverenite Slovenska bola silnejšia ako dobré zdržiaky, ako dobré mravy.
  • Vyše päťtísíc exaltovaných povaľačov a polo-umelcov podpísalo výzvu, aby Čaputová nevymenovala za ministra kultúry Mgr.Ing.T. Tarabu. Fontána nenávisti voči Tarabovi vystrekla, hoci vláda ešte nejestvuje a Taraba ešte nie je ani len navrhnutý za jej člena; premotivovanosť indivíduí ako Stanke, Pauhofová, Vašaryová, Fialová, Farkaš, Huba a spol. ich odštartovala do ďalšieho trápneho sebazhovadenia.
  • Šarlatánski ekonomickí analytici z okolia PS, SaS a KDH stihli zo svojich krištáľových gúľ vyveštiť, že nové ministerstvo turistiky a športu urýchli ekonomický krach SR; expertom neprekáža, že vláda ešte nie je, že ministerstvo ešte nie je, že sa neprijali ešte žiadni noví úradníci, čo by na ňom mali robiť. Slovom nič ešte nie je na svete, ale experti už vedia, že to bude zlé, ale že úplne úplne zlé.
  • Pretlak nenávisti zobudil z takmer záhrobného spánku aj Budaja a jeho zelených miništrantov. Vyzbrojení fámami a fejkmi z médií /napr. o totálnom vyhladení medveďov, hlucháňov, vlkov resp. o zrušení národných parkov/ začali kričať na ratu slovenskej prírody pred akýmsi Huliakom-človekom, ktorý na adresu zelenej politiky EU použil pred rokom-dvoma pár expresívnych vyjadrení- a zelení predčasní ejakulanti ich teraz domýšľajú div že nie do podoby ministerských vyhlášok.
  • Zúriví pravicoví proti-národní novinári sa do orgií nenávisti voči ešte ani len nenarodenej vláde zapojili šialenými konšpiráčnými redakčnými článkami, zlomyseľnými komentármi a úvahami, – no tiež poskytovaním priestoru pre polozabudných zradcov slovenskej ľavice: Schmognerovú, Weissa ale najmä a predovšetkým Borisa Zalu; Zala je spredmetnená pomstychtivosť najmä voči Smeru, odkiaľ ho za zradu hnali svinským krokom; odvtedy /dobrých 5 rokov žije z toho, že tu a tam opľúva Fica a spol., intriguje voči Smeru /a teraz už aj voči Hlasu, ktorý ho vraj tak veľmi, tak veľmi sklamal/. Zala intriguje proti Smeru a proti SR v Bruseli; to isté robí takmer každý deň aj na obrazovke ta3, rtvs 24, joj 24, na Markíze, na SRo a pod.; Zala už dávno nie je členom Smeru, no nenávistné médiá ho s obľubou prezentujú ako „donedávna podpredsedu Smeru“; Zala je lenivý šlendrián; o ničom nič poriadne nevie a o tom, k čomu sa mediálne vyjadruje už nič ani len netuší.
  • Čaputovú amok zúrivosti zachvátil asi najviac; jej sorosovská misia v SR zlyhala; zákonnými i nezákonnými krokmi nezabránila víťazstvu Fica a spol. vo voľbách; Čaputovej teraz zostáva iba náhradná úloha: spomaliť proces inštalovania ňou nenávidenej vlády aspoň obštrukciami a šikanou; na získanie času /Ficovci hovoria, že času potrebného likvidáciu dôkazov na NAKE a ÚŠP/ sa Čaputová dala vypísať na PN; okrem toho Čaputová avizuje, že odmietne menovať do vlády ľudí, ktorých najviac nenávidí: formálne dôvody prečo tak nebude chcieť urobiť si jej zákerní „ústavní“ právnici už nájdu..

Protislovenskí politici a médiá -v SR či v Bruseli sa akoby nakazili čímsi, čo pritom vôbec nie je nákazlivé. Ktovie prečo, no všetci prejavujú spoločné príznaky predčasného výronu nenávisti. Nevedeli a nevedia už vyčkať ani len pár hodín do vzniku pre nich gigantického nepriateľa- vzniku novej Ficovej vlády. Drak sa ešte ani nenarodil a protificovskí darebáci už ním strašia bohabojný ľud slovenský. Ak už teraz šalejú od nenávisti, čo tu budú robiť potom, keď sa nová vláda chopí moci a začne Slovensko čistiť ?

To tu bude petícií, protestných zhromaždení, žalôb do Bruselu…to tu bude škrekotu, brechotu a mňaukotu. To tu bude pavilón opíc, to tu bude zoologická záhrada. Nuž asi bude. Dôležité však bude, aby slovenské publikum bolo od zlo- činnosti patologických antificovských zúrivcov ochránené poriadne hlbokou a širokou legislatívnou bariérou…

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2857610x
Priemerná čítanosť článkov: 3740x

Autor blogu

Kategórie