Založ si blog

Tisícové zhromaždenie pred Prezident.palácom a HLUCHONEMÍ novinári

V pondelok podvečer bolo pred Prezidentským palácom na podporu R.Huliaka zhromaždili „stovky“ /v skutočnosti asi 4 tisícky/ Slovákov. V SR sú tri nonstop spravodajské televízie /ta3, stv24, joj 24/ . Robia v nich hluchonemí novinári – lebo ani jeden z nich nedal naživo do svojej televízie o tomto zhromaždení ani zvuk ani obraz. Hanba. Gigantická hanba všetkým slovenským médiám.

Poobede sa zišlo 8 ochranárov na podporu rozhodnutia Čaputovej nevymenovať R.Huliaka za ministra. Z tejto intímnej schôdzky dali propagandistické pseudospravodajské televízie priame prenosy. Pre 8 zelených čudákov teda dali priamy prenos, no pre 4 tisíc občanov nedali ani sekunda prenosu. – Ešteže zatiaľ funguje youtube…Aby nedošlo k omylu, tento článok nie je o kauze Huliak. Je o hluchonemote našich proti-slovenských médií. Je o tom, že naši telesne a duchovne postihnutí novinári informujú v priamom prenose o akcii 8 samozvancov, no o demonštrácii 4 tisíc Slovákov proti neústavným krokom Čaputovej neodvysielajú ani sekundu naživo. Tento článok je o mediálnej nespravodlivosti „našich“ novinárov. O ich proti-slovenskej aktivite.

Hanba, večná hanba médiám a novinárom z ta3, rtvs a joj. -Dokedy nám tu budete pľuť do tváre, páni novinári ? Zhromaždenie proti neústavným, protizákonným, vlastizradným krokom Čaputovej majú byť aj zajtra a pozajtra. Budete nám, páni novinári, opäť pľuť do tváre ?

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2852817x
Priemerná čítanosť článkov: 3734x

Autor blogu

Kategórie