Založ si blog

Ukážková demagógia PS+SaS ich mediálnych poskokov a mimovládok

Zo dňa na deň sa klamstvá ficobijnej opozície, novinárov a mimovládok , ktoré sú s nimi spriahnuté, zväčšujú. Tri príklady z dneška:

Bejby Šimečka a i. opozíčnici sa rozčúlili nad nehoráznosťou polície pod vedením nového vedenia menovaného Šutajom-Eštokom. No veď posúďte sami-čo si to tí „Š.-Eštokovi “ policajti dovoľujú, keď zastavia policajta z éry Matoviča a Mikulca a berú ho na zodpovednosť „iba“ za to, že používa služobné policajné auto na súkromnú jazdu ? A majú ešte aj tú drzosť , že si od neho pýtajú na jazdu súhlas jeho nadriadeného ! Hrozné ! A pritom, v SR používa na súkromné jazdy služobné autá všetkých 5 mil. občanov. -Alebo nie ?

Ďalšia nehoráznosť Ficovej vlády je vraj spojená s 13-dôchodkami pre všetkých asi 1,5 mil. seniorov. Aspoň tak o tom konfabulujú Mihál a Krajňák. Ficovci sú takí drzí, že tieto dôchodky nanútiť všetkým seniorom. Aj tým, čo to iste nechcú. No nebolo lepšie vyplácať miesto trinásteho dôchodku 606 eur ročne napríklad 150 eur rodičovského príspevku ročne – a aj to iba bohatšej polovici seniorov -a tej chudobnejšej nedať nič ? Vrcholom arogancie ficovcov ale je, že Slovákom dávajú na výber, či pošlú 2% zo svojich daní napr. nadácii Markíza alebo či ich pošlú svojim vlastným rodičom !!! No fuj, veď je predsa jasné, že tí správni prozápadní Slováci dajú peniaze oveľa radšej nadácii Transparency International než vlastnej mame či otcovi !

No a napokon ešte jeden príklad našich statočných médií. Dnes prišiel na návštevu SR maďarský minister zahraničia Szíjjartó. Stretol sa z Blanárom, Dankom, dokonca aj z premiérom Ficom. Z týchto stretnutí nepriniesli naše médiá takmer žiadne informácie. V istom médiu, v ktorom publikujem aj tento blog priniesli iba jednu fotku. K textovej informácii však ktovie prečo priniesli video vyjadrenie bývalého ministra Wlachovského a“kecání“ smutného pána Fialu z Brna.

Protivládne médiá, ktoré u nás stále pokrývajú 98% informačného priestoru, ah dnes útrpne prinášali strohé údaje o práci novej vlády. Vláda veľa robí, takže tých správ o jej robote bolo napriek selekcii veľa. Aby to „naše“ médiá a ich obľúbení pravicoví politici nejako zamaskovali, vysielali jednu nezmyselnú a bezobsažnú TB opozíčníkov za druhou. Na týchto opozičných TB sa okrem lží a hejtu neobjavilo nič faktografické, nové či podnetné. Iba hlušina. No ale veď o to išlo, – dnes, tak ako včera a určite aj zajtra zasypať informácie o práci novej vlády jedovatou hlušinou. Znechutiť občanov, čo chceli dôležité úradné správy, spotvoriť zámery vlády a poštvať proti Ficovi a spol. čo najviac ľudí.

Čím viac znechutených a naštvaných ľudí tu bude, tým viac ich príde na kuciakiádu č.2 na nám. SNP okolo 17.novembra a tým silnejší mandát ulice naši milí ale zatiaľ smiešne malí kontrarevolucionári „od občianskych más“ dostanú.

Ozaj, už sa maľujú plácky a tlačia tričká ? Už sa hotujú transparenty s heslami o demokracii a právnom štáte ? Iste áno. Karneval liberálno-progresívnej kaviarne onedlho môže začať…

„Súžitie“ Bombica s Havranom na STVR – možné či nemožné ?

12.06.2024

Nebuďme ako oni. Vymeňme Machaja za niečo, čo má aspoň trochu manažérske schopnosti. Vymieňajme. No netrhajme aj s koreňmi. Bolo by mi totiž smutno za inšpiráciou, akú predstavujú múzy typu Jančkárovej, Frindta, Havrana, Makaru a pod. Keby bolo na mne, ponechal by som im priestor niekde na dvojke alebo v menej exponovanom čase. Nech vyvažujú to, čo prinesú do vysielania [...]

Matovič kritizuje Šimečkovu progresívno-liberálnu totalitu

10.06.2024

„Progresívne Slovensko musí poraziť Smer !“- Takúto protificovskú ideovú a mobilizačnú totalitu kritizoval včera pri rozbore výsledkov volieb do EP predseda hnutia Slovensko Igor Matovič. Podľa neho je takéto uvažovanie a konanie slovenských opozične naladených voličov krátkozraké a škodlivé. – Výnimočne mu musím dať za pravdu. Akékoľvek nesúrodé [...]

Víťazstvo Šimečku, ktoré Smer, Republiku a Hlas nadmieru poteší

09.06.2024

Gratulujem progresívnym liberálom k víťazstvu v eurovoľbách. Konečne sa slniečkárom podarilo vyšolíchať po sérii prehier aspoň jedno víťazstvo. Je to víťazstvo totálneho zjednotenia všetkého, čo malo progresívne ruky a liberálne nohy a čo sa takmer do posledného priaznivca objavilo pri volebných urnách. Je to víťazstvo, za ktoré liberáli z SaS a Demokratov [...]

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 07:57

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 776
Celková čítanosť: 2921743x
Priemerná čítanosť článkov: 3765x

Autor blogu

Kategórie