Založ si blog

OlaNO vymysleli novinári a nedajú mu len tak ľahko zahynúť /dnešný dôkaz/

Dnešná ranná spoločná demonštrácia OLaNO a novinárov z mienkotvorných médií / Markíza, Joj, ta3, RTVS, Teraz…/ pred Úradom vlády SR pripomenula, kto stál pri zrode a rozvoji hnutia I.Matoviča a tiež ukázala, prečo tento maligný politický nádor na tele Slovenska stále pôsobí.

Tzv. tlačovka OLaNO s mottom „Pellegrini je sociálny netvor“ ukázala, čie dieťa bolo a je OLaNO. Priniesla dôkaz o tom, že nie duševne postihnutý pán Igor z Trnavy ale mediálna mafia, štruktúry ovládajúce mediálne prostredie na Slovensku sú otcom a matkou OlaNO. Igor M. bol a je iba užitočný idiot v protislovenskom projekte „OlaNO“. Matovič od začiatku poskytoval pre OlaNO iba imidžotvornú figúrku zábavného pomätenca, ktorý na spôsob prostoduchého dedinského táraja priťahoval deklasované vrstvy spoločnosti, zabával, uvoľňoval najnižšie ľudské pudy závisti, nenávisti a agresie….a hlavne zvyšoval sledovanosť médií a udržiaval kotol variacej sa zápornej energie, podložený pod zadkom na Západe nežiadúcich vlád Smeru.

Pred voľbami sa zdalo, že projekt OlaNO skončí. Mal namále ale neskončil. Zdochýnajúcemu trnavskému koníkovi prišli na pomoc ako vždy médiá. Po voľbách sa zdalo, že politicky izolované OLaNO s nulovým koaličným potenciálom sa zosuší a rozsype kdesi v kúte parlamentu. Bolo by sa tak aj stalo,-keby nie médiá. Tie sa už hodinu po voľbách začali predháňať s live prenosmi a streamovaním každej taľafatky, každej tuposti, nekultúrnosti a gýčovej politickej exhibície, vyprodukovanej Igorom a spol.

Presne takáto tuposť bola naživo vysielaná spred úradu vlády aj dnes. Traja ružolíci aktivisti so štyrmi pekne farebnými plagátmi v pozadí a v popredí traja Matovičovi miestodržitelia cca polhodinu o čomsi /im intelektovo nepochopiteľnom/ zanietene tárali a rozhadzovali rukami. Sypali do povetria jednu prázdnu antikorupčnú a populistickú frázu za druhou, jednu šťavnatú protivládnu nadávku za druhou. A okolo úst rozpálených antificovských hejterov šibrinkovali so svojimi mikrofónmi predstavitelia tých najmocnejších slovenských televízií, rádií a tlačových agentúr.

Čo na takejto politickej úbohosti tí novinári z Joj, Markízy, ta3, RTVS…robili ? Čo na nej videli ? Prečo tam vôbec boli ? – Veď dnes je iba v Bratislave množstvo aktivít občiansky oveľa dôležitejších a aj divácky zaujímavejších…Nemôžem si pomôcť, ale zdá sa mi, že tam boli preto, lebo išlo o spoločnú akciu OlaNO a médií resp. dokonca preto, že ideovým tvorcom tejto pračudesnej akcie nebolo ani tak OLaNO ale práve niekto všemocný z pozadia médií. Išlo akoby o mediálny projekt /aby bolo čím ľudí už hneď ráno zaujať a hneď ráno ich správne protivládne nasrdiť/. – Dnešný mediálny projekt Joj, Markíza, ta3, RTVS…za účasti vždy na všetko ochotných figúrok z OLaNO je dôkazom toho, ako veľmi „naše“ médiá OLaNO potrebujú. Dnešná tlačovka, – to nebola akcia OLaNO, na ktorú zavolali médiá. To bola akcia médií, na ktorú zavolali OLaNO. Ako zabávačov.

Dnešná ranná tlačová beseda Markízy, Joj, ta3, RTVS a spol za účasti zabávačov z OLaNO dokazuje, ako veľmi proti-slovenské médiá Matoviča, Šipoša, Mikulca…potrebujú. Ukazuje sa, že keby tieto médiá cirkus OLaNO stratili, museli by si ho nanovo vymyslieť. Momentálne nemusia. Vďaka mediálnym infúziám tu ešte Matovič a Šipoš a spol. budú slušných ľudí otravovať dlhé a dlhé mesiace, nedajbože aj roky.

Páni novinári, ďakujeme vám, že sme tu mali, máme a budeme mať o zábavu z cirkusu OLaNO postarané.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2834896x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie