Založ si blog

Ukážková demagógia PS+SaS ich mediálnych poskokov a mimovládok

Zo dňa na deň sa klamstvá ficobijnej opozície, novinárov a mimovládok , ktoré sú s nimi spriahnuté, zväčšujú. Tri príklady z dneška:

Bejby Šimečka a i. opozíčnici sa rozčúlili nad nehoráznosťou polície pod vedením nového vedenia menovaného Šutajom-Eštokom. No veď posúďte sami-čo si to tí „Š.-Eštokovi “ policajti dovoľujú, keď zastavia policajta z éry Matoviča a Mikulca a berú ho na zodpovednosť „iba“ za to, že používa služobné policajné auto na súkromnú jazdu ? A majú ešte aj tú drzosť , že si od neho pýtajú na jazdu súhlas jeho nadriadeného ! Hrozné ! A pritom, v SR používa na súkromné jazdy služobné autá všetkých 5 mil. občanov. -Alebo nie ?

Ďalšia nehoráznosť Ficovej vlády je vraj spojená s 13-dôchodkami pre všetkých asi 1,5 mil. seniorov. Aspoň tak o tom konfabulujú Mihál a Krajňák. Ficovci sú takí drzí, že tieto dôchodky nanútiť všetkým seniorom. Aj tým, čo to iste nechcú. No nebolo lepšie vyplácať miesto trinásteho dôchodku 606 eur ročne napríklad 150 eur rodičovského príspevku ročne – a aj to iba bohatšej polovici seniorov -a tej chudobnejšej nedať nič ? Vrcholom arogancie ficovcov ale je, že Slovákom dávajú na výber, či pošlú 2% zo svojich daní napr. nadácii Markíza alebo či ich pošlú svojim vlastným rodičom !!! No fuj, veď je predsa jasné, že tí správni prozápadní Slováci dajú peniaze oveľa radšej nadácii Transparency International než vlastnej mame či otcovi !

No a napokon ešte jeden príklad našich statočných médií. Dnes prišiel na návštevu SR maďarský minister zahraničia Szíjjartó. Stretol sa z Blanárom, Dankom, dokonca aj z premiérom Ficom. Z týchto stretnutí nepriniesli naše médiá takmer žiadne informácie. V istom médiu, v ktorom publikujem aj tento blog priniesli iba jednu fotku. K textovej informácii však ktovie prečo priniesli video vyjadrenie bývalého ministra Wlachovského a“kecání“ smutného pána Fialu z Brna.

Protivládne médiá, ktoré u nás stále pokrývajú 98% informačného priestoru, ah dnes útrpne prinášali strohé údaje o práci novej vlády. Vláda veľa robí, takže tých správ o jej robote bolo napriek selekcii veľa. Aby to „naše“ médiá a ich obľúbení pravicoví politici nejako zamaskovali, vysielali jednu nezmyselnú a bezobsažnú TB opozíčníkov za druhou. Na týchto opozičných TB sa okrem lží a hejtu neobjavilo nič faktografické, nové či podnetné. Iba hlušina. No ale veď o to išlo, – dnes, tak ako včera a určite aj zajtra zasypať informácie o práci novej vlády jedovatou hlušinou. Znechutiť občanov, čo chceli dôležité úradné správy, spotvoriť zámery vlády a poštvať proti Ficovi a spol. čo najviac ľudí.

Čím viac znechutených a naštvaných ľudí tu bude, tým viac ich príde na kuciakiádu č.2 na nám. SNP okolo 17.novembra a tým silnejší mandát ulice naši milí ale zatiaľ smiešne malí kontrarevolucionári „od občianskych más“ dostanú.

Ozaj, už sa maľujú plácky a tlačia tričká ? Už sa hotujú transparenty s heslami o demokracii a právnom štáte ? Iste áno. Karneval liberálno-progresívnej kaviarne onedlho môže začať…

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2834628x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie