Založ si blog

Pán „politológ“ Štefančík, prečo klamete ?

Je neuveriteľné, ako môže človek s titulmi pred menom i za menom s ľahkosťou motýlieho letu šíriť po médiách všakovaké nepravdy, vulgo klamstvá. Spomedzi množstva takýchto klamstiev vyberám aspoň jedno. To najnovšie, čo na spravodajskom kanále JOJ24 vyriekol pán Štefančík dnes.

Podľa pána Štefančíka sa súčasná vládna koalícia v parlamente zaoberá vecami, čo Slovákov nezaujímajú a nijako im pri riešení ich veľkých problémov v zdravotníctve, školstve a i. nepomôžu. Konkrétne sa vraj zaoberajú vecami okolo polície a jej vnútorného fungovania. – Toto je podľa Štefančíka dôkaz, že súčasná sebastredná slovenská vláda kašle na problémy obyčajných ľudí a miesto toho sa zaoberá iba sama sebou.

Fíha, takže nie opozícia, nie PS, SaS, HS/Hnutie Slovensko/ či KDH navrhli už viac ako druhý týždeň trvajúce odvolávanie ministra vnútra Šutaja-Eštoka. Takže nie opozícia sa usiluje, aby mlátenie prázdnej slamy v parlamentnej rozprave k odvolávaniu /ktorého výsledok je vopred jasný, lebo koalícia má hlasovaciu väčšinu/ trvalo čo najbližšie. Podľa Štefančíka asi Hlas a Smer sami navrhli odvolať Šutaja-Eštoka, aby sa v NRSR nemuseli venovať tvorbe legislatívy nevyhnutnej pri schvaľovaní štátneho rozpočtu na 2924. Podľa Štefančíka sa asi vláda chce venovať iba sama sebe a tak v NRSR každý deň len tára a tára, až do podvečerných hodín.

Každý súdny človek v skutočnosti vie, že k odvolávaniam sa utieka opozícia, aby sa sebaprezentovala na verejnosti /najmä nováčikovia poslanci PS/ a aby – a to je najdôležitejšie, odvádzala vládu od skutočnej práce: od tvorby zákonov, tvorby rozpočtu a od každodenného riadenia štátnych záležitostí. Opoziční poslanci a ich novinárski poskokovia ako jastraby striehnu na to, koľko členov vlády sedí na verímboha v NRSR, drieme pri hejtovačkách opozície, miesto toho, aby sa konečne začalo venovať vládnutiu.

Šutaja-Eštoka samozrejme v NRSR neodvolajú. Opoziční deštruktori však už majú urobený zoznam ďalších členov vlády. Len čo sa „eštokiáda“ skončí, prídu návrhy na odvolanie povedzme Tarabu, Sakovej, Dolinkovej, Šimkovičovej, Kaliňáka a i. Cirkus na pokračovanie z NRSR neodíde. Deštrukčná opozičná šou predsa „must go…“

Rozbíjačskú činnosť opozície je zjavne jej trvalým programom. Čo už, s takýmto programom musí rátať a musí sa s ním vysporiadať každá vláda. Verím, že sa s ním vysporiada aj štvrtá Ficova vláda. Na veci je čudné iba to, ak docent politológie, ktorý má identifikáciu zámerov vlády ale aj opozície v popise práce hrubo zavádza. Mení príčinu za dôsledok, akciu za reakciu a zákonnú povinnosť vlády venovať sa /hoci aj hlúpym/ návrhom opozície označuje za vládnu pasiu, za egocentrickú zábavu a za prejav nezáujmu o riešenie skutočných problémov bežných občanov.

Pán Štefančík, prečo toto robíte ? Prečo si zatvárate oči pred skutočným dianím v parlamente ? Prečo hádžete opozičný bordel na tričko vlády ? Pán Štefančík prečo sa znižujete na úroveň krčmového demagóga ? Prečo, -prepáčte za úprimnosť – klamete ?

Upozornenie pre simplexnejších čitateľov a diskutérov: Tento blog nie je o činoch Šutaja -Eštoka a merite veci pri jeho odvolávaní v parlamente. Blog je o tom, kto podružné témy okolo bežných personálnych výmen v polícii využíva na mlátenie prázdnej slamy v NRSR a odvádza vládu od práce ku prázdnej polemike. Je to vláda -ako tvrdí Stefančík alebo opozícia, ktorá chce narúšať normálne fungovanie vlády ?

Francúzska facka skutočnej demokracii

08.07.2024

Dohlasované. Vo Francúzsku nezvíťazila le Penová, nezvíťazila autentická vôľa ľudu, ale jej intrigánsky kalk. Zákulisie a dlhé ruky deep statu. Francúzska lekcia pre všetkých, čo veria v liberálnu ľavicu teda v ľavicu podľa strihu bruselskej paneurópskej sociálnodemokratickej/socialistickej strany PES. Francúzske voľby ukázali, že politická pluralita na Západe je iba [...]

Fico a spol. na ÚS drvivo zvíťazili

03.07.2024

Tak a je to dokonané. Dnes v noci zase budú labilnejší členovia Progresívneho Slovenska, SaS a OLaNO zaspávať iba vďaka upokojujúcim tabletkám. ÚS im zasadil úder, ktorý je bolestivejší a strategicky silnejší ako bola volebná porážka I.Korčoka. ÚS až na dve veci, týkajúce sa retroaktivity a jednu vec, týkajúcu sa rovnakého zaobchádzania odobril celú smerácku novelu [...]

Macronovi slniečkári: prehrali voľby a tak hybaj do ulíc !

01.07.2024

Všimli ste si, čo robia liberálni demokrati po volebnej porážke ? Akceptujú demokratický výsledok ? Ale kdeže. Už aj sú v uliciach, už tam hneď robia bordel a útočia na víťazov, či vyhrali iba „omylom“ či podvodom. V Nemecku, v nedávnych eurovoľbách , ale tiež v komunálnych a parlamentných voľbách dosiahla alternatívna strana k vládnucim nemeckým [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 782
Celková čítanosť: 2967192x
Priemerná čítanosť článkov: 3794x

Autor blogu

Kategórie