Založ si blog

Klauniáda pána Lipšica

Pán Lipšic nás včera obohatil celkom istou dávkou situačného resp. stendapového humoru. Vyhlásil, že ak vláda nechá na pokoji jeho brloh – plný jeho vlastných šteniat – brloh, ktorý si vybudoval na Úrade špeciálnej prokuratúry, požiada o uvoľnenie z funkcie špeciálneho prokurátora. Keby človek nepoznal schopnosti veľkého kombinátora Danielita, myslel by si, že to Lipšic myslí vážne. Danielito to však samozrejme myslel ako frk, ako vtip. Veď o jeho osude a o osude jeho špeciálneho brlohu už vládna koalícia rozhodla. Dokonca s väčšou-menšou akceptáciou zo strany Bruselu.

Pán Lipšic nie je bohvieaký zabávač. Už aj preto nie, že pri svojom vtipkovaní nie je príliš originálny. Jeho najbližší kamoš Igor Matovič podobný frk použil v minulosti viackrát. Naposledy pred pár týždňami, keď dal premiérovi SR „férovú“ ponuku: vraj sa ho premiér nadobro zbaví, ak mu splní pár nesplniteľných želaní. Matovičov vtip vyznel do prázdna. Po prvé preto, že o Matovičove nápady už nemajú záujem ani len jeho bývalí voliči, nieto ešte predseda vlády tohto štátu. Po druhé preto, že prítomnosť šaša Matoviča na politickej scéne súčasnej vládnej koalícii celkom vyhovuje. Nikto totiž tak úspešne nenarúša a nezosmiešňuje opozíciu, ako živý, autentický Matovič.

Kvalitne namastený Daniel Lipšic bol a je vo svojej klauniáde ešte menej úspešný než kamoš Matovič. Darmo vypliešťa oči, darmo púšťa slinku, darmo sa leskol na každej druhej obrazovke, – charizmu Matoviča nemá. A ak po Matovičovi ešte aj jeho vtipy opakuje, tak je to skôr trápne ako zábavné, nedajbože zaujímavé či konštruktívne.

Nuž tak veru. Klauniáda Daniela Lipšica sa nevydarila. Lipšic onedlho odíde. – Len či to potom Slovensko prežije !?

Ďalší Čaputovej škandál s vyznamenaniami-azda už posledný…

01.05.2024

Včera slovenský prezident /prezidentka/ zase -ako kedysi v Bystrici, rozdal pár plieškov. Nie ako kompenzáciu za nezbúranie Bystrice, nie ako v roku 1944. – Avšak tí, čo si teraz pliešky pripnú hruď, s ničením Slovenska majú mnohé spoločné. Takmer bez výnimky ide o politické figúrky, ktoré škodili kde mohli, len aby zabránili vzniku samostatného Slovenska. Kto sú [...]

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a vypovedá

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 761
Celková čítanosť: 2842250x
Priemerná čítanosť článkov: 3735x

Autor blogu

Kategórie