Založ si blog

„Ďakujem p.Čaputovej, že sa pridala na stranu opozície“ /Krajči, OlaNO/.

Ďakujem popletenému pánovi ex-ministrovi Krajčimu, t.č. vraj poslancovi Slovenska /defacto OlaNO/, že takto jasne vyjadril podstatu „prejavu“ Z.Čaputovej v NRSR. Krajčiho slová zazneli na úvod jeho vystúpenia na TB OLaNO. Čaro nechceného. Holú pravdu sú schopné povedať niekedy iba deti a duševne chorí alebo prostoduchí jedinci. Pán Krajči povedal o Čaputovej pravdu. Nechám na čitateľovi, aby motiváciu pravdivého výroku p.Krajčiho niekam zaradil. Do jedného, druhého alebo príp. aj do všetkých troch kategorizačných šuflíkov odrazu.

Dnes mala opozícia svoje ovulačné dni. Svoje orgie. Orgie lží, orgie zloby, orgie amorálnosti na úrovni najhlbšej stoky. Dnes sa okrem prezidentky v plnom svetle prejavili aj ďalšie klamstvami a nenávisťou znetvorené známe tváre. Poďakujme šéfom celoplošných televízií za to, že sa aj televízie dnes demaskovali ako militantní stúpenci proti-slovenskej opozície. Na ta3, na RTVS 24 i na JOJ 24 poskytli priestor na protivládny a protinárodný brechot všetkým opozičným stranám. Od 12.OO do 14.-15.00 nonstop na zákonnú vládu SR v živých vysielaniach nadávali predstavitelia PS, predstavitelia SaS, predstavitelia OLaNO.

„Klenotom“ na orgiách lží boli najmä niekedy až 1-2 hodinové exhibície akože politológov, akože nezávislých odborníkov /nami platených kazičov mládeže z univerzít/ rozoberajúcich dnešné vystúpenia Čaputovej, premiéra ba ktovie prečo aj predsedu PS Šimečku.

Najväčší stupeň protislovenskej zhovadenosti dnes dosiahol Štefančík. U neho dnes bolo čo slovo to hlúposť a protificovská až fanatická nenávisť. Cenu za úbohosť získal jeho výrok, podľa ktorého sú všetky navrhované zmeny iba zákonmi na ochranu zlodejov. Podľa neho po schválení zákona nás budú zlodeji beztrestne búchať po hlavách a okrádať o peňaženky, o sliepky na dvore, o autá v garážach. Nuž nečudo, že to za takúto intelektovú produkciu dotiahol Štefančík až na docenta.

najvyšší stupeň politologickej slaboduchosti dosiahol „profesor“ Abrahám. Ten dnes statočne zo seba kydal tak, ako sme na amerického agenta zvyknutí. Až na treťom mieste sa umiestnil Lenč. Dnes bol akosi menej vulgárny. Akoby ho slabší deň zastihol práve v čase veľkých opozičných orgií. Nuž nič to. Aj zajtra je deň. Aj zajtra bude treba okydávať Slovensko a jeho vládu. Lenčova chvíľa iste ešte príde.

Dnešné opozičné orgie sa vydarili. Slováci uvideli, za koho kope Čaputová, za koho kopú televízie ta3, RTVS a JOJ a za koho kopú „nezávislí“ experti, „politológovia“ Štefančík, Abrahám, Lenč a i. Spolu s opozičnými politikmi z PS, SaS, OlaNO a KDH je to jedna banda. Jeden organizovaná skupina. Žiadalo by sa použiť výraz „jedna protislovenská mafia“. Slovo „mafia“ sa však práve v ich ústach tak sprofanovalo, že to už ani veľmi nejde. A tak použijem iný výraz: Čaputová-Šimečka-Štefančík sú jedna čvarga, jeden svinčík.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2836304x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu

Kategórie