Založ si blog

5 – 25- 30-100 tisíc, 1 milión: hitparáda opozičných výmyslov a upaľovanie „blond holky“Šimkovičovej

Vo vymýšľaní „šalenych“ čísiel sú na Slovensku od nepamäti najlepší „vihodňari“. Najmä Prešovčania. Tí tradične na Nový rok uvádzajú pôrody pol sekundy od začiatku nového roka. Aj teraz sa prejavili. Pri informovaní o počte účastníkov opozičnej demonštrácie poriadne po šarišsky zavalašili a miesto reálnych 500 demonštrantov buchli pre médiá 5000.

V Bratislave majú na vymýšľanie „vedecké metódy“. Aspoň tak o tom jedného priameho účastníka demonštrácie na SNP presviedčala opozičná propagandistka z RTVS, Iveta Vanková Gombošová. Miesto realistických 7800 demonštrantov, ktoré metódou podrobnej analýzy fotografie uviedol onen priamy účastník, trvala na 25 či 26 tisícoch. Dôkaz ? Jednoduchý. Tak to predsa deklarovali organizátori demonštrácie ! Neskôr, na druhý deň po podujatí sa aj toto číslo zazdalo bejby Šimečkovi akosi malé. A tak začal v médiách používať iné magické číslo : 30 000. Keď už, tak už.

Podobnú metódu narábania s číslami používajú aj agentúry na prieskum verejnej mienky. Pravda, len tie „motivované“. Napríklad agentúra AKO ešte pred pár dňami uvádzala ochotu voliť Korčoka /to je ten, čo tri roky miništroval resp, ministroval pod trnafským bláznom Matovičom/ na úrovni 30%. A ajhľa, po primeranej „motivácii“ od aktivistov pána Korčoka /študentov, čo sa na Korčokov veľmi transparentný účet poskladali po 5 eur/ sa percento týpkov, ochotných voliť Korčoka zvýšilo na takmer 38%….

Fantázii sa medze nekladú. Ani pri vymýšľaní počtu podpisov pod petíciu za odstúpenie ministerky kultúry M.Šimkovičovej. V piatok večer začali výmyselníci číslom 30, potom 40 a potom 60 tisíc. Za pár minút to už zrazu bolo 65 tisíc. Ani nie za hodinu dokonca už 80 tisíc. Neskoro večer 85 tisíc. No a spravodajské televízie končili včerajší deň peknou okrúhlou cifrou 100 tisíc. Čo by nie, -veď tie mená, podpisy a identifikačné údaje na petičných listinách NIKTO NEZÁVISLE NEKONTROLOVAL.

Neviem, ako sa počet občanov nespokojných s manažérskymi koncepciami pani ministerky v noci vyvíjal. No iste sa ďalej zvyšoval. Typujem, že teraz v sobotu na poludnie to bude 250 – 300 tisíc. Nepochybujem, že do nedele narastie počet znalcov kultúrnej politiky, manažmentu a financovania kultúry aspoň na 1 milión. Dlho nepotrvá a masa expertov napr. na inkluzívne poňatie kultúry presiahnu 3-4, či dokonca 5-6 miliónov. Nemožné ? Ale veru možné: len v bratislavských kaviarňach je počet znalcov umenia, kultúry, médií minimálne 6 miliónov. Každému z nich iste doma nad posteľou visí reprodukcia veľdiela majstra Dúbravského. Toho jeho slávneho autobiografického diela, na ktorom útly maliar Dúbravský drží za penis režisérskeho obra Bebjaka.

Slovom, na Slovensku je nepreberné množstvo teoretikov umenia. A ešte väčšie množstvo, tých, čo nenávidia Šimkovičovú. Šimkovičovú na Slovensku nenávidia milióny ľudí. Či už žijúcich, alebo tých čo už ležia na Slávičom údolí.

Ako je to možné ? Jednoducho. Ministerka Šimkovičová je pekná, kultivovane udržiavaná žena. Blondína. Na Slovensku je minimálne 2,7 žien, ktoré sú od nej škaredšie. V kultúrnej obci, medzi bohémkami, hipsetrkami, kaviarenskými zacundrenkami, lesbami presúšajúcimi sa po „verejnom priestore“ /aké pekné moderné slovo…/ v nepraných a nežehlených sukniach, so zlepenými pestrofarebnými chlpmi na hlave a sicherkami v nose – nenájdete ženu, ktorá by sa pani Šimkovičovej mohla rovnať. Dokonca ani Zore Jaurovej sa to nepodarilo !!!!! Všetky tieto osôbky Šimkovičovú nenávidia. Od počatia až za hrob.

-Keď už pre nič iné, tak aspoň pre toto je ministerka Šimkovičová odsúdená na opľutie, na nenávisť a na odvolanie. A môže byť rada, že iba na odvolanie. Ak by sme sa vrátili 300 rokov dozadu, skončila by na námestí SNP na horiacej hranici.

Súhlasím. Martina Šimkovičová je bosorka z odporného konšpiračného média Slovan. Martina Šimkovičová je zástankyňa starostlivosti o slovenské národné tradície. /No fúúúúúúj !/ Martinu Šimkovičovú treba odvolať, uväzniť, mučiť a potom upáliť.

Ľudí, ochotných upáliť ju na námestí SNP sa zíde dosť a dosť. Azda aj 7800. Vo štvrtok bude zase zima. Treba sa zahriať pri hranici…

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2836314x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu

Kategórie