Založ si blog

Voliť Korčoka rovná sa voliť Matoviča

Prečo ? Pretože:

  • Korčok tri roky pocitovo miništroval , pardon MINISTROVAL polobláznovi Matovičovi pri jeho povestnej hrôzovláde; držal hubu pri tých najväčších matovičovských zločinoch, pri tých najväčších hlúpostiach a proti-slovenských sabotážach.
  • Korčok podobne ako Matovič posluhoval USA, poslúchal na slovo pokyny americkej veľvyslankyne.
  • Korčok je nevzdelaný, nekultúrny človek, podobne ako Matovič. Má nulovú znalosť slovenskej histórie, slovenskej kultúry a tradícií, nepozná skutočné ekonomické a sociálne problémy slovenského ľudu.
  • Korčok je zákerný, mimoriadne agresívny človek, ktorý však svoj hnev a nenávisť vie lepšie maskovať.
  • Korčok je arogantný chrapúnsky sa správajúci prišľapnutý človiečik podobne ako Matovič. Svedčí o tom nikým a ničím nevyprovokovaný primitívny osobný útok na súpera v predvolebnej súťaži.
  • Korčok má podobne ako Matovič /mal na začiatku/ extrémne silnú podporu celoplošných médií. Najmä televízií ako Markíza, JOJ, ta3 ale škandalózne aj verejnoprávnej RTVS.
  • Korčok, podobne ako Matovič je šampión v klamstvách, lžiach, cigánstvach. intrigách, konšpiráciách a hoaxoch.

Korčok bol ministrom vyšinutého zloducha Matoviča. Bol a je miništrantom Matoviča. Matovičovci a matovičovskí voliči budú voliť Korčoka. – Chcete patriť medzi nich ?

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2836321x
Priemerná čítanosť článkov: 3732x

Autor blogu

Kategórie