Založ si blog

Korčok porušuje volebný zákon, -ale aj mejnstrím a jeho blogeri

Včera dala Markíza spolu s JOJkou vysielací priestor pre negatívnu kampaň I.Korčokovi. Jednému z kandidátov na prezidentskú funkciu. Mesačník Extra Plus podľa Korčoka vraj porušil pravidlá prezidentskej kampane, lebo chválil názory a kroky P.Pellegriniho, predsedu NRSR. Korčok dal do súvisu pozitívne názory niektorých autorov mesačníka s tým, že Pellegrini je kandidát na prezidenta. A že tu teda nejde o nič iné ako o propagandu v prospech Pellegriniho cez tzv. tretiu stranu, cez mesačník Extra Plus. No a keďže propagácia kandidáta cez tretiu stranu je po novom zakázaná, dopustil sa vraj mesačník porušenia zákona.

-Nuž toto sú teda ale riadne, do neba volajúce sprostosti. V prvom rade od Korčoka, ktorý zase neférovo útočí na svojho hlavného súpera. /Na to sme si u Korčoka už zvykli. Jeho kampaň je agresívna, konšpiračná, plná urážlivých útokov na P.Pellegriniho. P.Pellegrini ale našťastie na invektívy Korčoka s nadhľadom neodpovedá/. V druhom rade je tento útok na mesačník Extra Plus sprostosťou aj vo vzťahu k tomu, čo Markíza a JOJka v prezidentskej kampani samé robia. Veď Markíza a JOJ sú prekrásnym príkladom propagovania kandidáta Korčoka treťou stranou,-teda oboma týmito televíziami.

Po tretie ,- na celej veci je najväčšia sprostosť to, že vraj Extra Plus svojimi pozitívnymi článkami o Pellegrinim robí Pellegrinimu kampaň pred prezidentskými voľbami. – To je lož. Nie NEROBÍ. Extra plus je jedno z najstarších pro-národne a ľavicovo orientovaných periodík, aké na Slovensku vychádzajú. Lenka Mayerová-Eremiášová začala s pronárodne orientovanou publicistikou hneď, ako ju fašizoidná tlupa dzurindovcov najskôr internovala na najvyššom poschodí STV a potom z STV vyhnala. Extra plus písal a píše pro-národné články, – mnohé z nich aj o Pellegrinim, možno dlhšie, než sú tí nevzdelaní a morálne nedovyvinutí redaktori z Joj a Markízy vôbec na svete. – Takže, žiadne konjunkturálne, s prezidentskou kampaňpou spojené písačky. Žiadna nezákonná propaganda. – Extra plus písalo, píše a bude písať pronárodne. Bude robiť tak, ako to robilo doposiaľ. Žiadne somárstva zo strany frustrovaného Korčoka a nekvalifikovaných novinárov z televízií ho v tom iste nezastavia.

Keby som bol rovnaký hlupák, napadol by som kvôli nezákonnej predvolebnej kampani treťou stranou v prospech I.Korčoka všetky protivládne a pravicové médiá. Nielen Joj a Markízu, ale aj ta3, portály Denníka N, Sme, Aktualít, Trendu…prosto 90% všetkých médií, ktoré 24 x 7 cielene vysielajú informácie pozitívne voči Korčokovi – teda zakázanú propagandu treťou stranou v jeho prospech. – Neurobím tak. Neznížim sa na úroveň mejnstrímového bahna.

Lenže pozor ! Zakázaná propagácia v neprospech jedných kandidátov na prezidenta a v prospech iného kandidáta na prezidenta sa v médiaách naozaj deje. Dokonca, čo ma mrzí, práve na blogovisku tohto portálu. Dopúšťa sa jej v tej či onej miere viacero autorov. Jeden z nich však medzi nimi vyniká. To čo robí – bohužiaľ bez zásahu administrátora blogovania, – to už presahuje nielen hranicu morálnosti ale aj zákonnosti. Blogger s prezývkou „pavolsokol“ takmer denne útočí na kandidátov na prezidenta. V drvivej väčšine útočí najmä na Petra Pellegriniho. Robí voči nemu tzv. čiernu kampaň. Teda kampaň pozostávajúcu z neprávd, lží, ohovárania, útokov, urážok, kampaň plnú zlomyseľnej hnusnej agresie. V prospech koho tak robí ? To je jasné každému, kto si pozrie jeho články a vyhľadá v nich kandidáta, ktorého „pavolsokol“ nikdy nekritizoval…

Áno, – v tomto prípade naozaj ide o zakázanú propagandu/antipropagandu z pozície zákonom zakázanej tretej strany. Periodikum, ktorá blogerovi „pavolsokol“ poskytuje priestor na svojom blogovisku a umožňuje mu, aby tam robilo nezákonnú kampaň, by sa malo spamätať. Malo by zvážiť, do akej miery sa tiež zúčastňuje na porušovaní volebného zákona. Aj keď možno nepriamo a nezámerne.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2834569x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie