Založ si blog

Korčok porušuje volebný zákon, -ale aj mejnstrím a jeho blogeri

Včera dala Markíza spolu s JOJkou vysielací priestor pre negatívnu kampaň I.Korčokovi. Jednému z kandidátov na prezidentskú funkciu. Mesačník Extra Plus podľa Korčoka vraj porušil pravidlá prezidentskej kampane, lebo chválil názory a kroky P.Pellegriniho, predsedu NRSR. Korčok dal do súvisu pozitívne názory niektorých autorov mesačníka s tým, že Pellegrini je kandidát na prezidenta. A že tu teda nejde o nič iné ako o propagandu v prospech Pellegriniho cez tzv. tretiu stranu, cez mesačník Extra Plus. No a keďže propagácia kandidáta cez tretiu stranu je po novom zakázaná, dopustil sa vraj mesačník porušenia zákona.

-Nuž toto sú teda ale riadne, do neba volajúce sprostosti. V prvom rade od Korčoka, ktorý zase neférovo útočí na svojho hlavného súpera. /Na to sme si u Korčoka už zvykli. Jeho kampaň je agresívna, konšpiračná, plná urážlivých útokov na P.Pellegriniho. P.Pellegrini ale našťastie na invektívy Korčoka s nadhľadom neodpovedá/. V druhom rade je tento útok na mesačník Extra Plus sprostosťou aj vo vzťahu k tomu, čo Markíza a JOJka v prezidentskej kampani samé robia. Veď Markíza a JOJ sú prekrásnym príkladom propagovania kandidáta Korčoka treťou stranou,-teda oboma týmito televíziami.

Po tretie ,- na celej veci je najväčšia sprostosť to, že vraj Extra Plus svojimi pozitívnymi článkami o Pellegrinim robí Pellegrinimu kampaň pred prezidentskými voľbami. – To je lož. Nie NEROBÍ. Extra plus je jedno z najstarších pro-národne a ľavicovo orientovaných periodík, aké na Slovensku vychádzajú. Lenka Mayerová-Eremiášová začala s pronárodne orientovanou publicistikou hneď, ako ju fašizoidná tlupa dzurindovcov najskôr internovala na najvyššom poschodí STV a potom z STV vyhnala. Extra plus písal a píše pro-národné články, – mnohé z nich aj o Pellegrinim, možno dlhšie, než sú tí nevzdelaní a morálne nedovyvinutí redaktori z Joj a Markízy vôbec na svete. – Takže, žiadne konjunkturálne, s prezidentskou kampaňpou spojené písačky. Žiadna nezákonná propaganda. – Extra plus písalo, píše a bude písať pronárodne. Bude robiť tak, ako to robilo doposiaľ. Žiadne somárstva zo strany frustrovaného Korčoka a nekvalifikovaných novinárov z televízií ho v tom iste nezastavia.

Keby som bol rovnaký hlupák, napadol by som kvôli nezákonnej predvolebnej kampani treťou stranou v prospech I.Korčoka všetky protivládne a pravicové médiá. Nielen Joj a Markízu, ale aj ta3, portály Denníka N, Sme, Aktualít, Trendu…prosto 90% všetkých médií, ktoré 24 x 7 cielene vysielajú informácie pozitívne voči Korčokovi – teda zakázanú propagandu treťou stranou v jeho prospech. – Neurobím tak. Neznížim sa na úroveň mejnstrímového bahna.

Lenže pozor ! Zakázaná propagácia v neprospech jedných kandidátov na prezidenta a v prospech iného kandidáta na prezidenta sa v médiaách naozaj deje. Dokonca, čo ma mrzí, práve na blogovisku tohto portálu. Dopúšťa sa jej v tej či onej miere viacero autorov. Jeden z nich však medzi nimi vyniká. To čo robí – bohužiaľ bez zásahu administrátora blogovania, – to už presahuje nielen hranicu morálnosti ale aj zákonnosti. Blogger s prezývkou „pavolsokol“ takmer denne útočí na kandidátov na prezidenta. V drvivej väčšine útočí najmä na Petra Pellegriniho. Robí voči nemu tzv. čiernu kampaň. Teda kampaň pozostávajúcu z neprávd, lží, ohovárania, útokov, urážok, kampaň plnú zlomyseľnej hnusnej agresie. V prospech koho tak robí ? To je jasné každému, kto si pozrie jeho články a vyhľadá v nich kandidáta, ktorého „pavolsokol“ nikdy nekritizoval…

Áno, – v tomto prípade naozaj ide o zakázanú propagandu/antipropagandu z pozície zákonom zakázanej tretej strany. Periodikum, ktorá blogerovi „pavolsokol“ poskytuje priestor na svojom blogovisku a umožňuje mu, aby tam robilo nezákonnú kampaň, by sa malo spamätať. Malo by zvážiť, do akej miery sa tiež zúčastňuje na porušovaní volebného zákona. Aj keď možno nepriamo a nezámerne.

Francúzska facka skutočnej demokracii

08.07.2024

Dohlasované. Vo Francúzsku nezvíťazila le Penová, nezvíťazila autentická vôľa ľudu, ale jej intrigánsky kalk. Zákulisie a dlhé ruky deep statu. Francúzska lekcia pre všetkých, čo veria v liberálnu ľavicu teda v ľavicu podľa strihu bruselskej paneurópskej sociálnodemokratickej/socialistickej strany PES. Francúzske voľby ukázali, že politická pluralita na Západe je iba [...]

Fico a spol. na ÚS drvivo zvíťazili

03.07.2024

Tak a je to dokonané. Dnes v noci zase budú labilnejší členovia Progresívneho Slovenska, SaS a OLaNO zaspávať iba vďaka upokojujúcim tabletkám. ÚS im zasadil úder, ktorý je bolestivejší a strategicky silnejší ako bola volebná porážka I.Korčoka. ÚS až na dve veci, týkajúce sa retroaktivity a jednu vec, týkajúcu sa rovnakého zaobchádzania odobril celú smerácku novelu [...]

Macronovi slniečkári: prehrali voľby a tak hybaj do ulíc !

01.07.2024

Všimli ste si, čo robia liberálni demokrati po volebnej porážke ? Akceptujú demokratický výsledok ? Ale kdeže. Už aj sú v uliciach, už tam hneď robia bordel a útočia na víťazov, či vyhrali iba „omylom“ či podvodom. V Nemecku, v nedávnych eurovoľbách , ale tiež v komunálnych a parlamentných voľbách dosiahla alternatívna strana k vládnucim nemeckým [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 782
Celková čítanosť: 2966994x
Priemerná čítanosť článkov: 3794x

Autor blogu

Kategórie