Založ si blog

Šimečkovci klamú: žiadna izolácia: Kaliňák s Austinom, Blanár s Lavrovom

Našich protivládnych opozičných novinárov a opozičných politikov veľmi trápi, že sa Slovensko pod vedení Fica a koalície Smeru, Hlasu a SNS rúti do izolácie. Vraj nás už onedlho nebude chcieť nikto nikde pozvať – just tak ako tých Maďarov a ako toho ich Orbána.

Pre tých našich novinárov a opozičníkov prinášam dobrú správu. Dobrou správou je, že Viktora Orbána onedlho privíta vo svojej rezidencii na Floride nádejný budúci prezident USA D.Trump. A ešte lepšou správou je, že náš skoro úplne izolovaný minister obrany R.Kaliňák rokoval s ministrom obrany USA a úplne najlepšou správou je, že minister zahraničia J.Blanár rokoval v Turecku s ministrom zahraničia Ruskej federácie S. Lavrovom.

No a do tretice: náš „izolovaný“ šéf parlamentu Pellegrini bol na návšteve v Irsku a v v najbližších dňoch ide nielen do Maďarska, ale aj na Cyprus a do NEMECKA !

Naši novinári a opozičníci musia byť z týchto správ šťastní ako blchy. Alebo že by nie ?

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 07:51

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2834598x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie