Založ si blog

Mediálžandári -darmo vy mažete /RTVS…/

Mediálžanadári darmo vy mažete, veď vy tú pravdičku nikdy nezmažete.

RTVS dnes v obedňajšom Rádiožurnále opäť dokázala, že nie je verejnoprávna, nadstranícka, objektívna. RTVS opäť ukázala, že je protivládna a opozičná.

V čudnom žurnalistickom útvare /ktorý s informovaním nemal nič spoločné/ redaktorka RTVS poslucháčov klamala, že vraj proti stretnutiu Blanár-Lavrov bola a je „časť verejnosti“ a „odborníci“. Redaktorka RTVS, ktorá tento žurnalistický „útvar“ prezentovala, -ako inak, verejnosť dezinformovala, de facto klamala.

Po prvé, -o akej časti verejnosti redaktorka hovorila ? Mala či má k dispozícii nejaký prieskum verejnej mienky, ktorý by jej tvrdenie podporoval ? .Nemá. Naopak. Včerajší prieskum verejnej mienky od agentúry Focus ukázal, že súčasnú vládu, v ktorej za zahraničnú politiku zodpovedá J.Blanár podporujú momentálne takmer dve tretiny občanov SR /potenciálna staronová Ficova vládna koalícia by dnes získala 82 resp. 92 mandátov zo 150 mandátov v NRSR/. Ak teda redaktorka RTVS hovorí o časti občanov – je to výrazná menšina -asi tretina občanov, ktorí s diskusiou Blanár-Lavrov nesúhlasia. Prečo redaktorka RTVS dáva slovo iba tejto menšine občanov – a názor dvojtretinovej väčšiny občanov SR ignoruje ? Je to profesionálne ? Je to nadstranícke ? Je to objektívne ? Je to férové ?

Čosi podobné platí aj o publikovaní názoru tzv. „odborníkov“. Prečo redaktorka RTVS oslovila iba opozične, ba protivládne naladených „politológov“, de facto protivládnych propagandistov ? Prečo nedala v tejto oblasti zahraničnej a bezpečnostno-brannej politiky slovo odborníkom z druhého tábora ? Prečo nedala redaktorka RTVS slovo napr. F.Škvrndovi, E.Chmelárovi, F.Viktorinovi, A,Šandorovi, J.Baránkovi a i. ? – Prečo bol výber „odborníkov“ zo strany redaktorky RTVS taký neprofesionálny, neobjektívny, neférový ?

-Prečo sme dnes v obedňajšom Rádiožurnále boli zase svedkami ukážky hrubého porušenia verejnoprávnosti RTVS ? Dokedy to ešte máme my, čo tvoríme väčšinu občanov SR -trpieť ? Dokedy ešte ?

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2833691x
Priemerná čítanosť článkov: 3729x

Autor blogu

Kategórie