Založ si blog

Mediálžandári -darmo vy mažete /RTVS…/

Mediálžanadári darmo vy mažete, veď vy tú pravdičku nikdy nezmažete.

RTVS dnes v obedňajšom Rádiožurnále opäť dokázala, že nie je verejnoprávna, nadstranícka, objektívna. RTVS opäť ukázala, že je protivládna a opozičná.

V čudnom žurnalistickom útvare /ktorý s informovaním nemal nič spoločné/ redaktorka RTVS poslucháčov klamala, že vraj proti stretnutiu Blanár-Lavrov bola a je „časť verejnosti“ a „odborníci“. Redaktorka RTVS, ktorá tento žurnalistický „útvar“ prezentovala, -ako inak, verejnosť dezinformovala, de facto klamala.

Po prvé, -o akej časti verejnosti redaktorka hovorila ? Mala či má k dispozícii nejaký prieskum verejnej mienky, ktorý by jej tvrdenie podporoval ? .Nemá. Naopak. Včerajší prieskum verejnej mienky od agentúry Focus ukázal, že súčasnú vládu, v ktorej za zahraničnú politiku zodpovedá J.Blanár podporujú momentálne takmer dve tretiny občanov SR /potenciálna staronová Ficova vládna koalícia by dnes získala 82 resp. 92 mandátov zo 150 mandátov v NRSR/. Ak teda redaktorka RTVS hovorí o časti občanov – je to výrazná menšina -asi tretina občanov, ktorí s diskusiou Blanár-Lavrov nesúhlasia. Prečo redaktorka RTVS dáva slovo iba tejto menšine občanov – a názor dvojtretinovej väčšiny občanov SR ignoruje ? Je to profesionálne ? Je to nadstranícke ? Je to objektívne ? Je to férové ?

Čosi podobné platí aj o publikovaní názoru tzv. „odborníkov“. Prečo redaktorka RTVS oslovila iba opozične, ba protivládne naladených „politológov“, de facto protivládnych propagandistov ? Prečo nedala v tejto oblasti zahraničnej a bezpečnostno-brannej politiky slovo odborníkom z druhého tábora ? Prečo nedala redaktorka RTVS slovo napr. F.Škvrndovi, E.Chmelárovi, F.Viktorinovi, A,Šandorovi, J.Baránkovi a i. ? – Prečo bol výber „odborníkov“ zo strany redaktorky RTVS taký neprofesionálny, neobjektívny, neférový ?

-Prečo sme dnes v obedňajšom Rádiožurnále boli zase svedkami ukážky hrubého porušenia verejnoprávnosti RTVS ? Dokedy to ešte máme my, čo tvoríme väčšinu občanov SR -trpieť ? Dokedy ešte ?

Francúzska facka skutočnej demokracii

08.07.2024

Dohlasované. Vo Francúzsku nezvíťazila le Penová, nezvíťazila autentická vôľa ľudu, ale jej intrigánsky kalk. Zákulisie a dlhé ruky deep statu. Francúzska lekcia pre všetkých, čo veria v liberálnu ľavicu teda v ľavicu podľa strihu bruselskej paneurópskej sociálnodemokratickej/socialistickej strany PES. Francúzske voľby ukázali, že politická pluralita na Západe je iba [...]

Fico a spol. na ÚS drvivo zvíťazili

03.07.2024

Tak a je to dokonané. Dnes v noci zase budú labilnejší členovia Progresívneho Slovenska, SaS a OLaNO zaspávať iba vďaka upokojujúcim tabletkám. ÚS im zasadil úder, ktorý je bolestivejší a strategicky silnejší ako bola volebná porážka I.Korčoka. ÚS až na dve veci, týkajúce sa retroaktivity a jednu vec, týkajúcu sa rovnakého zaobchádzania odobril celú smerácku novelu [...]

Macronovi slniečkári: prehrali voľby a tak hybaj do ulíc !

01.07.2024

Všimli ste si, čo robia liberálni demokrati po volebnej porážke ? Akceptujú demokratický výsledok ? Ale kdeže. Už aj sú v uliciach, už tam hneď robia bordel a útočia na víťazov, či vyhrali iba „omylom“ či podvodom. V Nemecku, v nedávnych eurovoľbách , ale tiež v komunálnych a parlamentných voľbách dosiahla alternatívna strana k vládnucim nemeckým [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 782
Celková čítanosť: 2967139x
Priemerná čítanosť článkov: 3794x

Autor blogu

Kategórie