Založ si blog

Deň žien: o znásilnení, megaprsiach a šperkoch…

Deň žien je medzinárodný. Mali by ho teda oslavovať rôzne ženy rôzne. A predstavte si- takto rôzne ho naozaj aj oslavujú.

Ženy sú pre mužov záhadou prírody. Príklad ? – Nech sa páči: príhoda, ktorú venujem slečne Martine Holečkovej. Kedysi bol môj známy na podujatí nazývanom Akademický Prešov. Ubytovali ho, tak ako ostatných účastníkov, na ženskom VŠ-internáte. Na izbe spal ešte s jedným chlapcom. Vo vedľajšej izbe spali dve dievčatá. No spali…Dlho nie, lebo jeden z chlapcov vošiel medzi ne a ľahol si k jednej z nich,-tej krajšej, do postele. Môj známy potom vyše hodiny počúval, ako dievčina neznámeho chlapca z postele vyháňa. Tvrdo, aj za použitia ostrých výrazov. Nepomohlo to. Chlapec bol vytrvalý. Napokon sa charakter zvukov, čo sa z izby šírili, zmenil. Odmietavé citoslovcia zjemneli, až sa napokon zmenili na porno-vzdychy a vzlyky. Na druhý deň videl môj známy drzého chlapca ako ide spolu so „znásilneným“ dievčaťom do menzy na raňajky ruka v ruke. Happy end á la šalený vihod ? Ktovie. Pretože premlčacia lehota za ono „znásilnenie“ ešte stále celkom neuplynula.

V Španielsku rýchlo rastie počet mužov- vojakov a policajtov, ktorí žiadajú, aby v rámci slobodnej gender politiky boli vyhlásení za ženy-vojačky a policajtky. Prečo ? Pretože ženy dostávajú v španielskej polícii a španielskej armáde veľmi štedré príplatky ku mzde. Prečo ? Za svoju „ženskosť“ predsa…

Žena s najväčšími prsami Američanka Annie Hawkins Turner popísala v The Sun trampoty, aké so svojimi prsami mala. V škole ju za jej prsia šikanovali. Prezývali ju, že je krava. Po celý život mala problémy s chôdzou po schodoch. Musela po nich chodiť bokom – inak by sa prevážila a padla na nos. Paradoxne mala problém i s obnažovaním sa pred intímnymi partnermi. No najväčšie problémy mala s bolesťami nôh. Váha pŕs doliehala totiž predovšetkým na ne. Najmä v staršom veku. Na druhej strane však maxi-prsia umožnili A.Hawkinsovej -Turnerovej, aby si zarobila prostredníctvom šou biznisu na dva domy a na dobré a drahé školy pre jej deti.

Kyjevská polícia oznámila, že mladá kyjevská žena zarobila za dva mesiace na podvodných zbierkach pre potreby ozbrojených síl Ukrajiny vyše 2 mil. hrivien. Peniaze mladá Ukrajinka minula na ruletu a drogy.

V Rusku v období pred MDŽ rastie počet špecificky MDŽ-tiackych podvodov. Vo februári-marci vzniká množstvo falošných internetových obchodov, zaoberajúcich predajom a zasielaním darčekov pre ženy. Bankové kontá sa po dosiahnutí vyšších súm likvidujú a podvodníci miznú do Turecka, Dubaia a Thajska. Za teplom – a za ženami.

V Thajsku zatkli ženský rusky hovoriaci gang, ktorý konkuroval v prostitúcii miestnym remeselníčkam. Na polícii sa ukázalo, že nejde o občianky Ruska ale Ukrajiny. Ach, tá ruština.

Ruskí komunisti idú pri oslavách Dňa žien priamo na koreň veci. Navrhujú zákon , podľa ktorého je každý zamestnávateľ, -teda aj súkromný zamestnávateľ, povinný poskytnúť zamestnaným ženám nielen miesto a čas na oslavy MDŽ ale je aj povinný ženy obdarovať. Ak by tak neurobil, bude pokutovaný. Medzi komunistami sa však šíri aj iný návrh. Názov MDŽ by sa mal zmeniť na Deň vlasteneckých žien. Ženy, ktoré sa vlastenecky nesprávajú, by z osláv a podarúnkov mali byť vylúčené. Aby vlasteneckí muži ženám-vlastenkám nezávideli, odporúčajú komunisti vyhlásiť za Deň vlasteneckých mužov deň, ktorý sa v Rusku slávi ako tzv. deň obrancov vlasti.

Ruskí sociologovia zisťovali, aké darčeky na MDŽ ženy potešia najviac a aké najmenej. Najmenej potešia darčeky z oblasti drogérie a kozmetiky a tiež sladkosti. Najviac potešia hodnotnejšie šperky a kupóny na výber tovaru podľa vlastného uváženia žien samotných. – Šperky ? Fakt šokujúce zistenie…

Nuž muži, -ak ste gavalieri, kvety z Lídla nestačia. Zoberte svoje ženy do klenotníctva. Alebo im dajte aspoň 500-ku a voľný deň na nakupovanie.

Našim vlasteneckým ženám želám všetko dobré.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2834049x
Priemerná čítanosť článkov: 3729x

Autor blogu

Kategórie