Založ si blog

Slovenkám -vlastenkám rezať hlavy dovolené…?

Akási pani Schulzová, ktorá sa z ničoho nič, z vôle slniečkárov dostala na čelo DPOH /ukradnutého Slovákom vallovským brátislafským klanom/ zorganizovala v týchto dňoch v DPOH hepening „odrežte jej hlavu“. Zreťazené liberálprogresivistické médiá o ňom každý deň dopodrobna píšu ako umeleckom podujatí storočia. A pritom je to hnus nad hnus.

Vraj ide o kultúrno-umeleckú akciu proti internetovému hejtu. Fíha ! Čudné, lebo robiť čosi, čo cielene útočí na iné skupiny obyvateľov mimo vlastnej bubliny nie je proti-hejt ale meta-hejt /hejt o hejte/ resp. je to oveľa väčší hejt, než je ten, ktorý je anti-hejtovým hepeningom pranierovaný.

Na „predstavení“ čítajú slniečkársky orientované „osobnosti“ urážlivé odkazy, ktoré dostali na sociálnych sieťach a v diskusiách ženy-exponentky liberálno-progresivistickej časti spektra spoločenského života na Slovensku. Medzi chudinkami -obeťami hejtovania sú napr. Čaputová, Cigániková, Kolíková…a samozrejme aj pani riaditeľka DPOH Schulzová samotná. Nuž, výrazivo statusov, ktorými občania ocenili ich pôsobenie vo verejnom živote je naozaj drsné a nepekné. Čosi také by sa do verejného priestoru v žiadnom prípade nemalo dostávať. O tom nie je žiadna diskusia…

-Čo však stojí za diskusiu, je politicky jednostranný výber obetí hejtovania. Ten je tak nespravodlivý, že narúša ba popiera eticky pozitívny či očistný zmysel akcie – a mení ju na to, čo som uviedol v úvode – na hejt o hejte, na meta-hejt či megahejt, teda ešte nechutnejší a agresívnejší produkt deviantnej občianskej angažovanosti, než sú hejty proti Čaputovej, Kolíkovej či Schulzovej.

Autori hepeningu arogantne „zabudli“ na spoločensky exponované ženy na druhej strane politického a umeleckého spektra. „Zabudli“ na ženy-vlastenky, ktoré sa stali obeťami rovnako odporných internetových útokov než Čaputová a spol. Zabudli na hejty voči ženám ako sú Šimkovičová, Santusová, Tabaková, Beňová, Neveďalová, Vaľová, Belousová, Saková, Dolinková, Žitná, Vincoureková, Sima Martausová… No a keby navštívili blogovisko portálu Pravdy a pozreli sa na úroveň statusov pod článkami pro-národne orientovaných blogeriek či diskutérok: regulienka, Nina.R, malinová, devana, luna, elenaistvanova, ramgad, ryzoviste, parížanka a i….-tak museli utekať k oknu alebo na toaletu.

Ich utrpenie Schulzová a spol. si akosi „nevšimli“. Ignorovali a ignorujú ho, lebo veď ide o útoky na tie ženy, ktoré si /ako Santusová/ nadávky a vyhrážky napr kopancom do vaginy asi zaslúžia. Podľa Schulzovej a spol. je nadávanie na vlastenecky orientované ženy zrejme zaslúženou reakciou verejnosti na ich postoje. To iba nadávanie na Čaputovú a spol. je hejt, je čosi čo je veľmi veľmi fuj.

-Nuž veru fuj, -ale fuj na takúto pseudo-umeleckú primitívnu propagandistickú produkciu. Fuj na takýto slniečkársky liberárno-progresivistický mega-hejt. Fuj na to, že sa čosi takéto môže v hlavnom meste Slovenska-Bratislave, v divadle nesúcom meno najväčšieho slovenského básnika -vlastenca – P.O.Hviezdoslava objaviť. Fuj, že sa to objavuje v marci, ktorý sa spája s rôznymi slovenskými výročiami a napr. aj oslavami dňa žien. Fuj.

„Súžitie“ Bombica s Havranom na STVR – možné či nemožné ?

12.06.2024

Nebuďme ako oni. Vymeňme Machaja za niečo, čo má aspoň trochu manažérske schopnosti. Vymieňajme. No netrhajme aj s koreňmi. Bolo by mi totiž smutno za inšpiráciou, akú predstavujú múzy typu Jančkárovej, Frindta, Havrana, Makaru a pod. Keby bolo na mne, ponechal by som im priestor niekde na dvojke alebo v menej exponovanom čase. Nech vyvažujú to, čo prinesú do vysielania [...]

Matovič kritizuje Šimečkovu progresívno-liberálnu totalitu

10.06.2024

„Progresívne Slovensko musí poraziť Smer !“- Takúto protificovskú ideovú a mobilizačnú totalitu kritizoval včera pri rozbore výsledkov volieb do EP predseda hnutia Slovensko Igor Matovič. Podľa neho je takéto uvažovanie a konanie slovenských opozične naladených voličov krátkozraké a škodlivé. – Výnimočne mu musím dať za pravdu. Akékoľvek nesúrodé [...]

Víťazstvo Šimečku, ktoré Smer, Republiku a Hlas nadmieru poteší

09.06.2024

Gratulujem progresívnym liberálom k víťazstvu v eurovoľbách. Konečne sa slniečkárom podarilo vyšolíchať po sérii prehier aspoň jedno víťazstvo. Je to víťazstvo totálneho zjednotenia všetkého, čo malo progresívne ruky a liberálne nohy a čo sa takmer do posledného priaznivca objavilo pri volebných urnách. Je to víťazstvo, za ktoré liberáli z SaS a Demokratov [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 776
Celková čítanosť: 2921895x
Priemerná čítanosť článkov: 3765x

Autor blogu

Kategórie