Založ si blog

Mediálna totalita o Ukrajine

O Ukrajine sa u nás môže písať iba tak, ako to káže Brusel. Pätina Slovákov si myslí, že agresorom nie je Ruská federácia. Príčinu konfliktu vidia vo fašistickom prevrate banderovcov v roku 2014 a v úsilí nezákonnej banderovskej vlády získať jadrové zbrane, vybudovať protiruské základne NATO pár sto kilometrov od Moskvy, násilne po-ukrainčovať ruskojazyčné obyvateľstvo, vychovávať Ukrajincov v nepriateľskom duchu proti Rusku.

-A takto sa MYLIEŤ NESMIE ! Podľa Bruselu je jediným agresorom, ktorý začal vojnu na Ukrajine iba Rusko. Je to v rozpore s historickými faktami, ale Brusel to takto povedal a akákoľvek diskusia musí skončiť. Ako sa vraví „chcel-nechcel musel: prikázal mu Brusel !“

Jeden z vodcov troch koaličných strán -JUDr.A.Danko, predseda SNS nesúhlasí, že Rusko je na Ukrajine agresor a že vo februári 2022 Rusko porušilo medzinárodné právo. -To ale administrátorom našej mediálnej totality prekáža. Oni likvidujú akékoľvek názory odlišujúce sa od názoru Bruselu, -aj keby to boli názory podpredsedu slovenského parlamentu.

Takmer polovica kandidátov na slovenského prezidenta: Danko. Harabin, Švec, Náhlik, Kotleba si myslia, že začiatok špeciálnej vojenskej operácie vyprovokovali ukrajinskí banderovci svojou protiruskou politikou. To ale administrátorom mediálnej totality nič nehovorí. Oni nepočúvajú slovenských politikov, oni neslúžia slovenským občanom. Oni poslúchajú mediálnych oligarchov nadnárodných mocenských štruktúr. To sú ich chlebodarcovia. Tým slúžia.

Máme tu novú vládu, no protislovenskí dezinformátori sa tvária, že sa nič nezmenilo. Myslia si, že tu budú vládnuť naveky. No veď uvidíme.

„Súžitie“ Bombica s Havranom na STVR – možné či nemožné ?

12.06.2024

Nebuďme ako oni. Vymeňme Machaja za niečo, čo má aspoň trochu manažérske schopnosti. Vymieňajme. No netrhajme aj s koreňmi. Bolo by mi totiž smutno za inšpiráciou, akú predstavujú múzy typu Jančkárovej, Frindta, Havrana, Makaru a pod. Keby bolo na mne, ponechal by som im priestor niekde na dvojke alebo v menej exponovanom čase. Nech vyvažujú to, čo prinesú do vysielania [...]

Matovič kritizuje Šimečkovu progresívno-liberálnu totalitu

10.06.2024

„Progresívne Slovensko musí poraziť Smer !“- Takúto protificovskú ideovú a mobilizačnú totalitu kritizoval včera pri rozbore výsledkov volieb do EP predseda hnutia Slovensko Igor Matovič. Podľa neho je takéto uvažovanie a konanie slovenských opozične naladených voličov krátkozraké a škodlivé. – Výnimočne mu musím dať za pravdu. Akékoľvek nesúrodé [...]

Víťazstvo Šimečku, ktoré Smer, Republiku a Hlas nadmieru poteší

09.06.2024

Gratulujem progresívnym liberálom k víťazstvu v eurovoľbách. Konečne sa slniečkárom podarilo vyšolíchať po sérii prehier aspoň jedno víťazstvo. Je to víťazstvo totálneho zjednotenia všetkého, čo malo progresívne ruky a liberálne nohy a čo sa takmer do posledného priaznivca objavilo pri volebných urnách. Je to víťazstvo, za ktoré liberáli z SaS a Demokratov [...]

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 776
Celková čítanosť: 2921922x
Priemerná čítanosť článkov: 3765x

Autor blogu

Kategórie