Založ si blog

Mediálna totalita o Ukrajine

O Ukrajine sa u nás môže písať iba tak, ako to káže Brusel. Pätina Slovákov si myslí, že agresorom nie je Ruská federácia. Príčinu konfliktu vidia vo fašistickom prevrate banderovcov v roku 2014 a v úsilí nezákonnej banderovskej vlády získať jadrové zbrane, vybudovať protiruské základne NATO pár sto kilometrov od Moskvy, násilne po-ukrainčovať ruskojazyčné obyvateľstvo, vychovávať Ukrajincov v nepriateľskom duchu proti Rusku.

-A takto sa MYLIEŤ NESMIE ! Podľa Bruselu je jediným agresorom, ktorý začal vojnu na Ukrajine iba Rusko. Je to v rozpore s historickými faktami, ale Brusel to takto povedal a akákoľvek diskusia musí skončiť. Ako sa vraví „chcel-nechcel musel: prikázal mu Brusel !“

Jeden z vodcov troch koaličných strán -JUDr.A.Danko, predseda SNS nesúhlasí, že Rusko je na Ukrajine agresor a že vo februári 2022 Rusko porušilo medzinárodné právo. -To ale administrátorom našej mediálnej totality prekáža. Oni likvidujú akékoľvek názory odlišujúce sa od názoru Bruselu, -aj keby to boli názory podpredsedu slovenského parlamentu.

Takmer polovica kandidátov na slovenského prezidenta: Danko. Harabin, Švec, Náhlik, Kotleba si myslia, že začiatok špeciálnej vojenskej operácie vyprovokovali ukrajinskí banderovci svojou protiruskou politikou. To ale administrátorom mediálnej totality nič nehovorí. Oni nepočúvajú slovenských politikov, oni neslúžia slovenským občanom. Oni poslúchajú mediálnych oligarchov nadnárodných mocenských štruktúr. To sú ich chlebodarcovia. Tým slúžia.

Máme tu novú vládu, no protislovenskí dezinformátori sa tvária, že sa nič nezmenilo. Myslia si, že tu budú vládnuť naveky. No veď uvidíme.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835003x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie