Založ si blog

Machaj a Jančkárová-znovu sa pýtam.

Napísal som blog, v ktorom som sa pýtal prečo si RTVS zavolala do večernej diskusie o RTVS iba protivládne orientovaných 3 „diskutérov“ :

  • Machaja
  • Jaurovú
  • Jančkárovú.

Pýtal som sa, či je férové aby proti nim postavili iba pána Michelka, ktorého rétorické schopnosti sú slabšie.

Pýtal som sa, prečo RTVS nepozvala napríklad k Machajovi bývalých riaditeľov – Igora Kubiša či Jaroslava Rezníka ml.

Pýtal som sa, prečo RTVS ku „moderátorke“ Jančkárovej nezavolala aj bývalé moderátorky ako Lenka Eremiášová Meyerová, Anka Žitná, Erika Vincoureková.

Pýtal som sa, či pomerom 3 ku 1 v neprospech podporovateľov vládnych zmien a týmto jednostranne poňatým okruhom diskutérov chce RTVS presvedčiť o svojej vyváženej verejnoprávnosti – alebo naopak o svojej zaujatosti voči vláde a národne koncipovanej kultúre.

Pýtal som sa. Nič viac. – A viete, akú som dostal odpoveď ? Nuž, odpoveďou je NIČ. Môj blog, ktorý mal za dve a pol hodiny čítanosť 1500 čitateľov z titulky zrazu zmizol. Asi ho vzal čert. A tak sa teda znovu pýtam – prečo sa RTVS usiluje svoju verejnoprávnosť ďalej ešte viac pošpiniť ? To už akákoľvek profesionálna etika v RTVS neexistuje ? To fakt ?

PS: Dostanem tu priestor na pýtanie aspoň po najbližších 24 hodín-alebo zase „zmiznem“ ? Je mediálny priestor vymedzený iba na propagáciu protivládnych demonštrácií a na to, aby novinári verejne nadávali do „debilov“ podpredsedovi parlamentu Slovenskej republiky -alebo trocha toho priestoru zostalo aj občanom, čo sú tu v početnej prevahe ?

PS: Možno tieto blogy majú predsa len nejaký zmysel. Možno si iba namýšľam, no nazdám sa, že to bolo zásluhou práve dvoch článkov, čo tu o besede na RTVS boli uverejnené, – že sa napokon do diskusie dostal aj ďalší predstaviteľ vlády – pán Machala a že sa obsadenie diskusie aspoň trochu vylepšilo na skóre 3 opoziční ku 2 vládnym zástupcom. Ak by to tak bolo, potom by som mal aspoň na chvíľu pocit dobre vykonanej práce.

„Súžitie“ Bombica s Havranom na STVR – možné či nemožné ?

12.06.2024

Nebuďme ako oni. Vymeňme Machaja za niečo, čo má aspoň trochu manažérske schopnosti. Vymieňajme. No netrhajme aj s koreňmi. Bolo by mi totiž smutno za inšpiráciou, akú predstavujú múzy typu Jančkárovej, Frindta, Havrana, Makaru a pod. Keby bolo na mne, ponechal by som im priestor niekde na dvojke alebo v menej exponovanom čase. Nech vyvažujú to, čo prinesú do vysielania [...]

Matovič kritizuje Šimečkovu progresívno-liberálnu totalitu

10.06.2024

„Progresívne Slovensko musí poraziť Smer !“- Takúto protificovskú ideovú a mobilizačnú totalitu kritizoval včera pri rozbore výsledkov volieb do EP predseda hnutia Slovensko Igor Matovič. Podľa neho je takéto uvažovanie a konanie slovenských opozične naladených voličov krátkozraké a škodlivé. – Výnimočne mu musím dať za pravdu. Akékoľvek nesúrodé [...]

Víťazstvo Šimečku, ktoré Smer, Republiku a Hlas nadmieru poteší

09.06.2024

Gratulujem progresívnym liberálom k víťazstvu v eurovoľbách. Konečne sa slniečkárom podarilo vyšolíchať po sérii prehier aspoň jedno víťazstvo. Je to víťazstvo totálneho zjednotenia všetkého, čo malo progresívne ruky a liberálne nohy a čo sa takmer do posledného priaznivca objavilo pri volebných urnách. Je to víťazstvo, za ktoré liberáli z SaS a Demokratov [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 776
Celková čítanosť: 2921636x
Priemerná čítanosť článkov: 3765x

Autor blogu

Kategórie