Založ si blog

Účelové klamstvá pána Machaja, pani Jaurovej a pani Jančkárovej ?

RTVS nám zase sľubuje objektívnosť, odbornosť, profesionalitu, férový prístup. Kedy a kde ? Dnes večer v diskusii naživo v RTVS. No – „diskusii“…

Do „diskusie“ boli pozvaní:

  • riaditeľ RTVS Machaj, bezdomovec-bankrotár, ktorému sa zíde každé euro, a ktorý objektívne a nestranne popíše, ako bojuje o svoju riaditeľskú stoličku,
  • progresivistická protivládna a protinárodniarska fanatička, poslankyňa PS v NRSR Jaurová, Angela Davisová liberálneho extrémizmu a priateľka šéfa gangu vyžieračov Bratislavy – pána Valla,
  • kontroverzná moderátorka Jančkárová, veľká znalkyňa faktov zo svetovej histórie, – ktorá bohorovne rozhoduje, kto môže a kto nemôže vo verejnoprávnom médiu zastupovať tú-ktorú politickú stranu a ktorá vie, že po zmene v RTVS bude nezamestnaná.

Oproti týmto nestranným protivládnym odborníkom – propagandistom sa postaví popletko pán Michelko. Človek, ktorému nemožno uprieť snahu zmeniť mediálny systém v SR k lepšiemu. No zároveň človek, ktorý pri všetkej úcte presilu ideových nepriateľov 3 na 1 rétoricky určite nezvládne.

Do „diskusie“ by sa patrilo pozvať niekoho z bývalých pro-národných riaditeľov rozhlasu či televízie. Napríklad ex-riaditeľa IGORA KUBIŠA. Alebo aspoň ex-riaditeľa Jaroslava Rezníka ml. A hodil by sa aj nejaký ďalší moderátor. Taký, čo nie je dnes zamestnaný v RTVS. Napríklad Lenku Mayerovú-Eremiášovú., Eriku Vincourekovú, Anku Žitnú etc. Nepredstaviteľné ? Nuž v dnešnej „verejnoprávnej“ RTVS veru áno.

Zmeny v RTVS označili Machajovci a spol. za „účelové“. Nuž, dnešná protivládna propagandistická relácia v ich poňatí, určite nie je a nebude účelová. Bude nádherným príkladom „čara nechceného“. Bude nádherným príkladom toho, ako RTVS v posledných rokoch chápala verejnoprávnosť. Ako presilovku minimálne 3 na 1. Ako kryštalicky čistú proti-národnú, proti-slovenskú propagandu.

Len tak ďalej RTVS. Čím viac takýchto „diskusií“ pripravíte, tým viac Slovákov bude proti vám. A tým skôr vás, pán Machaj a pani Jančkárová pošlú kade ľahšie.

-A nezachráni vás nič-ani demonštranti na ulici, ani okupačný štrajk v budovách rozhlasu a televízie.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2834902x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie