Založ si blog

Machaj a Jančkárová-znovu sa pýtam.

Napísal som blog, v ktorom som sa pýtal prečo si RTVS zavolala do večernej diskusie o RTVS iba protivládne orientovaných 3 „diskutérov“ :

  • Machaja
  • Jaurovú
  • Jančkárovú.

Pýtal som sa, či je férové aby proti nim postavili iba pána Michelka, ktorého rétorické schopnosti sú slabšie.

Pýtal som sa, prečo RTVS nepozvala napríklad k Machajovi bývalých riaditeľov – Igora Kubiša či Jaroslava Rezníka ml.

Pýtal som sa, prečo RTVS ku „moderátorke“ Jančkárovej nezavolala aj bývalé moderátorky ako Lenka Eremiášová Meyerová, Anka Žitná, Erika Vincoureková.

Pýtal som sa, či pomerom 3 ku 1 v neprospech podporovateľov vládnych zmien a týmto jednostranne poňatým okruhom diskutérov chce RTVS presvedčiť o svojej vyváženej verejnoprávnosti – alebo naopak o svojej zaujatosti voči vláde a národne koncipovanej kultúre.

Pýtal som sa. Nič viac. – A viete, akú som dostal odpoveď ? Nuž, odpoveďou je NIČ. Môj blog, ktorý mal za dve a pol hodiny čítanosť 1500 čitateľov z titulky zrazu zmizol. Asi ho vzal čert. A tak sa teda znovu pýtam – prečo sa RTVS usiluje svoju verejnoprávnosť ďalej ešte viac pošpiniť ? To už akákoľvek profesionálna etika v RTVS neexistuje ? To fakt ?

PS: Dostanem tu priestor na pýtanie aspoň po najbližších 24 hodín-alebo zase „zmiznem“ ? Je mediálny priestor vymedzený iba na propagáciu protivládnych demonštrácií a na to, aby novinári verejne nadávali do „debilov“ podpredsedovi parlamentu Slovenskej republiky -alebo trocha toho priestoru zostalo aj občanom, čo sú tu v početnej prevahe ?

PS: Možno tieto blogy majú predsa len nejaký zmysel. Možno si iba namýšľam, no nazdám sa, že to bolo zásluhou práve dvoch článkov, čo tu o besede na RTVS boli uverejnené, – že sa napokon do diskusie dostal aj ďalší predstaviteľ vlády – pán Machala a že sa obsadenie diskusie aspoň trochu vylepšilo na skóre 3 opoziční ku 2 vládnym zástupcom. Ak by to tak bolo, potom by som mal aspoň na chvíľu pocit dobre vykonanej práce.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2834505x
Priemerná čítanosť článkov: 3730x

Autor blogu

Kategórie