Založ si blog

Šimečka je najkrajší, najmúdrejší a najlepší hasič

Dementi /toto nie je oslovenie nikoho dôležitého, toto späťvzatie článku, ktorý tu mal byť ešte do obeda no už nie je…/.

Nie je pravda, že pán Šimečka je čosi ako „pyroman“. Nie je pravda, že pán Šimečka chodí do Bruselu zakladať ohníky, v ktorých majú zhorieť peniaze pre SR, – aby potom vyzýval vládu SR hasiť.

Pravda je, že pán Šimečka je zodpovedný politik a nie podpaľač. Pravda je, že pán Šimečka je náš najkrajší, najmúdrejší a najlepší hasič. Je veľmi pravdovravný. Treba mu veriť a plne sa naňho spoľahnúť. Veríme !

Pán Šimečka a ostatní opoziční hasiči – vyzývame vás: opoziční hasiči, choďte hasiť …do Bruselu…

Fico atentát predvídal 10.apríla !

16.05.2024

Fico 10.apríla na jednej zo sociálnych sietí hodnotil mediálnu a opozičnú politickú atmosféru po voľbách, v ktorých kandidát progresívno-liberálnej opozície jasne prehral. Fico sa čudoval sa miere depresívnosti a z nej plynúceho hnevu, frustrácie a nenávisti, aká bola vtedy v Denníku N, Sme, Aktualitách…vo vystúpeniach opozičných politikov, opozičných aktivistov [...]

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

noviny, denníky, Pravda

Vyhlásenie šéfredaktorov a šéfredaktoriek k atentátu na Roberta Fica

16.05.2024 12:30

Odsudzujeme útok na premiéra Roberta Fica. Útok na Roberta Fica je útokom na nás všetkých. Je to cesta nenávisti, ktorá nemôže ovládať Slovensko.

PREMIÉR: Návšteva Maďarska

V Moskve zneužívajú atentát na Fica na propagandu. Dokonca radia slovenským vyšetrovateľom pozrieť sa na Zelenského

16.05.2024 12:30

Nenávisť niektorých západných štátov a pomsta ukrajinských tajných služieb - tieto konšpiračné teórie sa šíria v Rusku o pozadí atentátu.

novinari, Rooseveltova nemocnica

Množstvo novinárov a modliaci sa muž. Pred Rooseveltovou nemocnicou je stále rušno

16.05.2024 12:06

Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica vyvolal rozruch nielen v našich končinách, ale na celom svete. Pred banskobystrickou nemocnicou sa zišli štáby z celého sveta.

Petr Fiala

Vo Fialovej vláde nastala už ôsma zmena: kabinet má nového ministra pre vedu

16.05.2024 12:01, aktualizované: 12:14

Nového ministra Mareka Ženíška na Pražskom hrade do funkcie vymenoval český prezident Petr Pavel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 765
Celková čítanosť: 2864102x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie