Založ si blog

Heger a Čaputová v stopách Zelenského-zavierajú vodcu opozície-Fica…

Heger sa bol nedávno v Kyjeve podučiť technikám demokracie. Zelenskij mu odovzdal svoje skúsenosti pri likvidácii parlamentnej opozície- pri likvidácii druhej nasilnejšej strany Ukrajiny, zastupujúcej ruskojazyčné obyvateľstvo. Vodcu tejto strany „Za život“ poslanca Medvedčuka už rok bez súdu väznia jeho kyjevskí politickí oponenti. V poslednom čase ho prezentovali v médiách,- zničeného, na tvári s evidentnými známkami mučenia. Zelenskij to urobil preto, aby ponúkol Ruskej federácii Medvedčukovu výmenu za niekoľko tisíc zajatých ukrajinských vojakov.

Heger je zjavne učenlivý žiak. Lebo neuplynul ani mesiac a už aj Slovensko nastúpilo cestu budovania demokracie na ukrajinský spôsob. Pred pár hodinami uväznilo podpredsedu najväčšej slovenskej opozičnej strany a de iure už jedinej parlamentnej opozície – JUDr. R.Kaliňáka. Vládne orgány zároveň požiadali „parlament“ /v ktorom už onedlho nebude žiadna parlamentná opozičná strana-len vládni poslanci/ o umožnenie uväznenia aj doc.dr.R.Fica, predsedu najväčšej slovenskej politickej strany Smer SSD.

Demokratická Európska únia bude samozrejme mlčať. Demokrati z Bruselu budú ticho, tak ako sú ticho pokiaľ ide o bezsúdne väznenie Medvedčuka na Ukrajine. A Washington ? Ten si odškrtne v notese ďalšie meno „zlého chlapca“, ktorý bol zatiaľ aspoň takto „neutralizovaný“. Možno nie až tak radikálne, ako bol neutralizovaný v Chile Allende, v Bolívii Che Guevarra, v Kongu Lumumba…Možno iba tak „jemne“ ako boli v USA a Západnej Európe vo väzeniach neutralizované stovky a tisícky nepohodlných zlých chlapcov.

Možno to s Kaliňákom a Ficom nedopadne až tak zle, ako s Allendem. Možno ich Heger a Čaputová ponúknu Ruskej federácii na výmenu za ďalších zajatých ukrajinských vojakov. Pravdepodobnosť tohto obchodu naznačil minulý týždeň sám Edko Heger-keď označil R.Fica za „Putinovho agenta“.

A čo slovenská verejnosť ? Jej ekonomicky aktívna časť je trikrát zavakcinovaná, medikamentózne a mediálne utlmená. Bude sa teda ako omámená na všetko iba pozerať. Bude si na upokojenie svedomia opakovať mediálne mantry o „zločineckej skupine“ . Neurobí nič, pretože sa bude báť mafie, ktorá sa maskuje tým, že za mafiánov vydáva a likviduje tých, čo proti mafii bojovali.

Pravda sa vydáva za lož a lož za pravdu. Bez okolkov. Moderne. „Ale že brutálne, fest brutálne…“

PS: Dávam tomuto článku pár minút života. – Ale čo už s takým životom, bez pravdy, bez demokracie a bez právneho štátu…

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835398x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie