Založ si blog

The Guardian nechtiac povedal pravdu

Britský denník The Guardian nechtiac uverejnil pravdu. Ukázal a popísal to, čo vyšetrovacia komisia z EU objavila v telách civilistov zabitých v Buči. Neboli to projektily a stopy po zásahu pištoľou či samopalom, ale úlomky kovu a kúsky akoby drôtu. Teda zjavne úlomky delostreleckých nábojov alebo náplne z kaziet rakety Točka-U.

The Guardian tvrdí, že to delostrelectvo a rakety Točka-U, ktoré civilov zabili, použila ruská armáda. Briti neponúkajú síce žiaden dôkazy ale tvrdia to. A to dnes v prípade Britov stačí. Ibaže ani daný typ delostreleckej munície a ani rakety Točka U už armáda Ruskej federácie vyše 20 rokov nepoužíva. Tieto zbrane sovietskej výroby používa už iba armáda Ukrajiny. Bolo by čudné, keby týmito starými rárohami Rusi ostreľovali sami seba. Veď podľa tvrdení Ukrajiny civilistov zabili vtedy, keď v Buči boli ešte Rusi.

Buču ostreľovali v časoch, keď bola obsadená Rusmi, naopak – Ukrajinci. The Guardian nechtiac povedal pravdu a britská propaganda si tak nechtiac sama strelila do nohy.

Na obrázku typický projektil z tiel obetí v Buči

/Podľa obrázku z The Guardian odfotil autor tohto textu/.

Hystéria=program „našej“ opozície

27.04.2024

PS,SaS a spol. sa po aprílovom volebnom K.O. už trochu pozviechali a hneď na budúci týždeň chystajú jedinú vec, ktorú vedia: stretávku bratislavských „raplov“, hysterikov na jednom z centrálnych námestí. Každému aspoň trochu politicky gramotnému človeku je jasné, že ide o súčasť opozičnej predvolebnej kampane do eurovolieb. A pretože opozičné strany svojim [...]

Slovensko NIE je „Západ“

25.04.2024

Medzi slniečkármi, progresívnymi liberálmi ale aj u niektorých pseudo-konzervatívnych“ kádehákov sa v poslednom čase stalo módou sezóny zdôrazňovať, že Slovensko je vraj „Západ“. Slovensko je vraj EU, Slovensko je vraj NATO – a preto je vraj Západ. Nič iné, než pravý nefalšovaný politicky, ideologický ale vraj aj geografický, historický, [...]

Opozícia sa nám rozdelila na normálnu a extrémistickú, začína koalično-opozičné prímerie ?

19.04.2024

Všimli ste si to ? Na prehru v prezidentských voľbách reaguje opozícia dvoma spôsobmi. Na jednej strane sa KDH ale paradoxne aj OLaNO čiastočne normalizuje, upúšťa od konfrontácie s vládou na život a na smrť a na druhej strane sa PS a SaS ďalej radikalizuje a mení na až extrémne nepriateľskú protivládnu a protislovenskú silu. KDH začalo so zmenou postoja listom pre [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 760
Celková čítanosť: 2835387x
Priemerná čítanosť článkov: 3731x

Autor blogu

Kategórie